foto

Jamie Blackley

  • nar. 8.7.1991 (24 let)
    Douglas, ostrov Man, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Kids in Love
2015 Iracionální muž
2014 Zůstaň se mnou
2013 Chceš, abych ho zabil?
Magoři
WikiLeaks
2012 And While We Were Here
Endeavour (TV film)
Sněhurka a lovec
Vinyl
2011 Borgiové (TV seriál)
2010 Londýnský gangster
Prowl
2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
2008 Apparitions (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

TV pořady

2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace