foto

Bruno Gunn

  • nar. 8.11.1968 (47 let)
    Canton, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Officer Downe
2015 Barely Lethal
Gamer's Guide to Pretty Much Everything (TV seriál)
The Vatican Tapes
Vzkříšení démona
2014 After
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Super doktoři (TV seriál)
2012 Battlefield America
Devoured
2010 Bad Penny, The
Edgar Floats (TV film)
2009 Baja Beach Bums
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Výhled odsud (TV film)
2008 Hotel California
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
2007 Third Nail, The
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Kancl (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Můj auťák Brouk
Útěk z vězení (TV seriál)
2004 Jumbo Girl
2003 Manipulátor (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Deep Cover (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
BlackMale
Doghouse, The
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
28 dní
1999 Angel (TV seriál)
Bez dechu
Mickovy modré oči
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Celebrity
Čarodějky (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Oz (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace