foto

Jessica Gunning

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Is Thicker Than Water
2015 Skandální život Lady Worsley (TV film)
2014 Pride
2012 Duše traktoru
2010 Lizzie and Sarah (TV film)

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
2016 Stíny nad Jerichem (TV seriál)
2015 Inside No. 9 (TV seriál)
La Couchette (S02E01)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Common Ground (TV seriál)
Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Quick Cuts (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2008 Pán času (TV seriál)
Komplicové (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace