foto

Louise Brealey

  • nar. 27.3.1979 (38 let)
    Northampton, Northamptonshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film) (2015)

    - Ženy, které se, stejně jako Moly Hooper (Louise Brealey) zde, vydávaly za muže, aby mohly vykonávat lékařské povolání, v 19. století skutečně existovaly. Známý je například případ Margarety Ann Bulkleyové alias vojenského chirurga Jamese Barryho. (IlMagnifico)

  • Sherlock (TV seriál) (2010)

    - Role Molly Hooper (Louise Brealey) se neobjevila v původních povídkách spisovatele A. C. Doyla. Tvůrci však tuto postavu do seriálu zařadili, aby tak více znázornili Sherlockovu (Benedict Cumberbatch) neshopnost sociálního cítění a chování. (cihlenka)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Birthday (TV film)
Containment
Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
Viktor Frankenstein
2013 Delicious
2011 Báječný hotel Marigold
2010 Reuniting the Rubins
2005 English Harem, The (TV film)

TV seriály

2017 Dívčí spolek (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Sherlock (TV seriál)
Poslední případ (S04E03)
Skomírající detektiv (S04E02)
Šest Železných dam (S04E01)
2016 Back (TV seriál)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
Heavy Boots (S03E05)
další epizody (7)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
Znamení tří (S03E02)
Prázdný pohřebák (S03E01)
2013 Otec Brown (TV seriál)
2012 Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
Slepý bankéř (S01E02)
Studie v růžové (S01E01)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Mayo (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace