foto

Radovan Masár

  • nar. 11.10.1985 (30 let)
    Piešťany, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Radovan od malička zbožňoval písanie poézie, improvizáciu a hranie. Vyrastal na Slovensku. Po ukončení štúdia na Slovensku v roku 2006 sa presťahoval do Prahy, kde sa začala v ňom opäť prebúdzať túžba po herectve. Preto sa rozhodol začať študovať hodiny herectva v roku 2008 v divadelnom hereckom štúdiu Neklid – v divadle MANA, kde absolvoval svoje prvé oficiálne vystúpenie. V roku 2009 nastúpil do filmového štúdia Zity Kabátovej na Barrandove a neskôr v roku 2010 sa ho ujal holywoodsky herec pôsobiaci v Prahe Brian Caspe v jeho Prague playhouse acting studio, v ktorom sa zdokonaluje v Meisnerovej hereckej technike.

Radovan Masár

Herecká filmografie

2016 Taxi 121
2015 Barbelo
Doktor Martin (TV seriál)
Hemofóbie (S01E06)
Kam s ním?
2014 All of Me (studentský film)
2013 Address (studentský film)
Křídla Vánoc
2012 Můj bratr (amatérský film)

TV pořady

2008 Soudní síň (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace