foto

Jonny Pasvolsky

  • nar. 1972
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

2015 Mortdecai: Grandiózní případ
2014 Moodyovi (TV seriál)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
2012 Miss Fisher's Murder Mysteries (TV seriál)
2011 Blood Brothers (TV film)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Offspring (TV seriál)
2009 Lživý svědek (TV film)
Rescue Special Ops (TV seriál)
2008 Ester to rozčísne
Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Satisfakce (TV seriál)
2006 Macbeth
Smrtelná nákaza (TV film)
2005 Second Chance (TV film)
2002 Mladí lvi (TV seriál)
White Collar Blue (TV seriál)
2001 Life Support (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace