foto

Tony Martin

  • nar. 1953
    Tamworth, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Healing
2013 Serangoon Road (TV seriál)
2011 Blood Brothers (TV film)
2009 Closed for Winter
Lživý svědek (TV film)
2006 Candy
2005 Mary Bryantová (TV film)
2004 Jessica (TV film)
2003 At the Edge of the Bed
Forest, The (TV film)
Inspektor Gadget 2
2002 Bad Cop, Bad Cop (TV seriál)
2001 Big House, The
2000 Blindman's Bluff
1998 Interview, The
The Games (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Parklands
1995 Blue Murder (TV film)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1989 E Street (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1988 First Kangaroos, The
Výkřik ve tmě
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
Twelfth Night
1985 Colour in the Creek (TV seriál)
Odvážný hřebec Archer (TV film)
1981 Killing of Angel Street, The
1977 Chopper Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace