foto

Antonín Weiser

  • nar. 22.7.1952 (64 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2012 Vánoční hvězda (TV film)
2011 Saxána a Lexikon kouzel
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
2000 Hodina pravdy (TV film)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1988 Pražská 5
1985 Pohádka o Malíčkovi
1981 Evžen mezi námi

Dokumentární

2014 Nízká Vysoká hra (TV film)
2002 Síla lidskosti - Nicholas Winton
1997 Nejasná plavba na konec světa

TV pořady

2009 Hádej, kdo lže! (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2004 Kvíz show (TV pořad)
1999 Bakaláři 1999 (TV pořad)
Zavináč (TV pořad)
1994 Čundrcountryshow (TV pořad)
Na vlastní nebezpečí (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)
1992 V žitě (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace