Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (303)

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Dechberouci hutne drama s výbornými hereckými výkony a úžasnými písničkami:) Bradley Cooper předvádí herecký koncert a Lady Gagu mám po filmu ještě radši.. hrála skvěle a jak jí to děsně slušelo když byla přirozená! Dojemné a krásné. Jednoznačný adept na Oscara - doufám že ne jen v jedné kategorii!

plakát

Madisonské mosty (1995) 

Herecký koncert pod taktovkou Clinta Eastwooda, který si střihl i hlavní roli vedle bohyně Meryl Streep. Co k tomu asi říct, dlouho jsem ho odkládala, ale dneska s moji maminkou jsme si ho pustily a jsem za to ráda. Nevím, jestli to taky někdo vidí, že takové filmy se prostě už netočí. Čím to je? Tou atmosférou? Těmi dobrými herci? Tím nápadem? (jakože tady ten nápad zas tak velkej není a je vidět, že těžit z čeho je...stačí to dobře natočit). Miluju je oba... takové charisma a ta chemie by se tam dala krájet... prostě nádhera. Hodně těžká životní situace a sama ani nevím, jak bych se rozhodla. Ona to ta Meryl nemá vůbec jednoduchý, to je samá Sophiina volba :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po nějaký době jsem se rozhodla k tomu zase vrátit, že budu koukat pěkně od začátku a už se na to nevykašlu :) JE TO PECKA! Což každý ví... -> 1. série: 5*; 2. série: 5*

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Po první sérii hodnotim velmi kladně, je to ten typ seriálu, že si pustíte první díl a pak u toho strávíte 2 dny... :D ehm.. No každopádně těmhle dvoum parťačkám který se tak suprově doplňujou - musim dát plnej počet, baví mě, ten humor mi prostě sedl a přijde mi pěkně vymyšlený že se vždycky sečtou jejich ušetřené fufníky :)

plakát

Rezistence (2015) 

No rozhodně mi to přišlo o trošičku horší než jednička, ale proč tomu nedat 5*, z toho nápadu celkovýho jsem nadšená, z Trisiných krátkých vlasů taky, některé scény perfektní: SPOILER: nečekaná bitka u stolu, ,,smrt" Tris, zachránění Christiny a mnoho dalšího, nehledě na to, že ty efekty byly tentokrát na uplně jiným levelu. Co mě zas dost překvapilo, bylo postavení Petera v tomhle filmu, nehledě bratra Tris. Trošku už překombinované, ale budiž, prostě podle předlohy. KONEC SPOILERU: _______________________________________________________________________________________________Ovšem zas mi přijde, že Watts je tu totálně navíc a ještě to zahrála jak kdyby byla před kamerou poprvý, ale to mi film nezkazí, jsem tak natěšená, až si to přečtu, celou tu řadu.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Moc mě potěšilo pokračování, protože jednička se mi moc líbila. Jediný co se mi nelíbí, je momentální trend, kdy si pokračování filmu režiséři přehazují jako horký brambor a nikdo u celé série nezůstane - nevydrží, nevim proč.. ale budiž :) naštěstí to nebylo poznat. Impozantní hudba, skvělý záběry, Caesar vyspělý a moudrý, se svou rodinou, dětmi... perfektní náhled na důvěru a přátelství mezi dvěma rasama. To, že i mezi opicemi může být svině, i mezi lidmi. Pěkně akční, dechberoucí podívaná která prostě nenudí. Trošku jsem se bála stopáže, protože přeci jen furt opice, ale byl to mazec. Jako je bitka mezi Kobou a Caesarem nebo poslouchání hudby po letech a nehledě na neuvěřitelné zachycení emocí ve tváří ,,apů".

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

ANO! Můj oblíbený režisér nezklamal a přišel znovu s neotřelým nápadem a natřel to všem! Bomba věc tohleto, Firth tomu dodává trochu dospělosti a elegance, zato mladý herec zas svěží talent a vtip. Velmi chytlavé, svižné, zajímavé. Všechno to mělo. Pecka pecek.

plakát

Whiplash (2014) 

Naprostý skvost. Na tohle člověk nemusí být muzikant, aby to ocenil. Netřeba slov. Po shlédnutí tohodle filmu vim jen, že chci s mladým talentem vidět naprosto všechno :)

plakát

Dort (2014) 

Výborné drama, kde Jennifer Aniston předvádí nejlepší výkon své kariéry. Skvěle vypjaté scény a emoční výbuchy. Co se mi líbilo, bylo že první hodinu filmu nevíte, co se Claire stalo a o to víc mě zajímalo, co nám režišér dál nabídne a poodkreje. A poslední scéna je přesně taková ta třešnička na Caku :)

plakát

Newyorská romance (2013) 

Krásný hudební film v hlavní roli s něžnou Keirou, charismatickým Markem :) a všechny písničky lehce znějící, pohyby ve městě, sluchátka na uších... nevim, tenhle film mi učaroval :)