Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (303)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Po nějaký době jsem se rozhodla k tomu zase vrátit, že budu koukat pěkně od začátku a už se na to nevykašlu :) JE TO PECKA! Což každý ví... -> 1. série: 5*; 2. série: 5*

plakát

Osm hrozných (2015) 

Miluju Tarantina. A přesto nebudu hodnotit za 5* jen proto že je to ON. Jenže proti Djangovi se tohle nedá srovnat. Django měl příběh, motiv a ta konečná přestřelka měla aspoň význam, ale tady to bylo na konci opravdu až moc nechutný, SPOILER: s tím, že prostě proč nezabít tu ,,čubku" - KONEC SPOILERU. Tak to mi nestačilo ani na Tarantina, filmu nemůžu upřít výbornou hudbu, pár vtipných tarantinovských momentů a dobré herce, to jako Jackson je prostě klasa. Nebavilo mě to, zdlouhavé a bez příběhu.

plakát

Stoker (2013) 

No to byla hovadina.

plakát

Laggies (2014) 

Moc příjemný film o životě, romantika, dramatické chvilky, moc se mi to líbilo. A hlavně měl film trojté kombo! Protože já miluju Rockwella, Moretz a Knightley! Takže nic lepšího tu nemohlo být, na 5* to asi není, ale určitě něco, na co se ráda podívám znova, moc milá atmosféra a hezký konec, jak jinak. Žehnám Americe! :D

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Tak za prvé si musím udělit zlatého bludišťáka za to, že jsem to dokoukala, protože jsem srab největší a tohle prostě nedávám :) ale zvládla jsem to! Jinak průměrná hororová kravina, která je přitažená dost za vlasy a já věřim na leccos :D Poslední scéna hodně hustá.

plakát

Láska a jiné pohromy (2006) 

So good! :) Člověk by si řekl, že jeden z mnoha mnoha dalších romantických komedií, které končí předvídatelně a neurazí ani nenadchnou. Ovšem tohle je jinej level, velmi vtipné, svižné, trapné scénky, chování Britanny Murphy... no prostě je tady totálně boží! :) Film jako celek je moc milý a roztomilý kousek, kterých by mělo určitě být víc! Britanny je asi nějaká neteř Audrey Hepburn ne? :D Co mě mrzí na tomhle film ale nejvíc, je že svět ztratil takovej talent jako je ona.

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Po první sérii hodnotim velmi kladně, je to ten typ seriálu, že si pustíte první díl a pak u toho strávíte 2 dny... :D ehm.. No každopádně těmhle dvoum parťačkám který se tak suprově doplňujou - musim dát plnej počet, baví mě, ten humor mi prostě sedl a přijde mi pěkně vymyšlený že se vždycky sečtou jejich ušetřené fufníky :)

plakát

Rezistence (2015) 

No rozhodně mi to přišlo o trošičku horší než jednička, ale proč tomu nedat 5*, z toho nápadu celkovýho jsem nadšená, z Trisiných krátkých vlasů taky, některé scény perfektní: SPOILER: nečekaná bitka u stolu, ,,smrt" Tris, zachránění Christiny a mnoho dalšího, nehledě na to, že ty efekty byly tentokrát na uplně jiným levelu. Co mě zas dost překvapilo, bylo postavení Petera v tomhle filmu, nehledě bratra Tris. Trošku už překombinované, ale budiž, prostě podle předlohy. KONEC SPOILERU: _______________________________________________________________________________________________Ovšem zas mi přijde, že Watts je tu totálně navíc a ještě to zahrála jak kdyby byla před kamerou poprvý, ale to mi film nezkazí, jsem tak natěšená, až si to přečtu, celou tu řadu.

plakát

Machete (2010) 

Tohle mě bavilo, krvavý, svižný, akční, samý sexy baby a do toho Trejo s jeho vraždivým pohledem. Sice mě nejvíc asi zaujalo to, že někdo tak ošklivý a zjizvený dostane každou prdelku, která projde kolem. A jako jít na někoho se strunovou sekačkou, to už chce koule! :D Ve filmu udělali z každého nástroje zbraň, netřeba komentovat, že Trejo si poradí s jakoukoli, jen jeho miláček je mačeta. A jako nezlobte se na mě, ale v 66 letech kolik mu je v tomhle filmu, umět takhle nakopat každýmu zadek a ještě mít tělo ne na umření, si už zaslouží obdiv! PS: Zapomněla bych na odporného neherce Segala, kterého nemůžu ani vystát :D ještě že tam byl tak málo, tlustý prase.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Moc mě potěšilo pokračování, protože jednička se mi moc líbila. Jediný co se mi nelíbí, je momentální trend, kdy si pokračování filmu režiséři přehazují jako horký brambor a nikdo u celé série nezůstane - nevydrží, nevim proč.. ale budiž :) naštěstí to nebylo poznat. Impozantní hudba, skvělý záběry, Caesar vyspělý a moudrý, se svou rodinou, dětmi... perfektní náhled na důvěru a přátelství mezi dvěma rasama. To, že i mezi opicemi může být svině, i mezi lidmi. Pěkně akční, dechberoucí podívaná která prostě nenudí. Trošku jsem se bála stopáže, protože přeci jen furt opice, ale byl to mazec. Jako je bitka mezi Kobou a Caesarem nebo poslouchání hudby po letech a nehledě na neuvěřitelné zachycení emocí ve tváří ,,apů".