Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (303)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

ANO! Můj oblíbený režisér nezklamal a přišel znovu s neotřelým nápadem a natřel to všem! Bomba věc tohleto, Firth tomu dodává trochu dospělosti a elegance, zato mladý herec zas svěží talent a vtip. Velmi chytlavé, svižné, zajímavé. Všechno to mělo. Pecka pecek.

plakát

Camp X-ray (2014) 

Hodně kontroverzní téma, což mě baví... Po shlédnutí jsem dost přemejšlela, jestli si to zaslouží 4* nebo míň, nebo jak. Nejen,že mám hrozně ráda Kristen Stewart a nechápu, že někdo může tvrdit, že tady nehrála. Když to co předvedla, ještě nepředvedla. Každopádně k samotnýmu tématu - rozhodně zajímavá volba, ale zároveň trošku bič na režiséra - protože kritika je logicky velká. Já obecně nemám ráda globalizaci čehokoliv, házení určitých lidí/národu do jednoho pytle, ačkoli to sama někdy dělám, tak to nerada slyšim, proto jsem měla cítění pro situaci i hlavní hrdinku. Furt jsem člověk z masa a kostí a mám srdce. Jinak symboličtější konec asi dát nemohli. Nádhera.

plakát

Whiplash (2014) 

Naprostý skvost. Na tohle člověk nemusí být muzikant, aby to ocenil. Netřeba slov. Po shlédnutí tohodle filmu vim jen, že chci s mladým talentem vidět naprosto všechno :)

plakát

Diana (2013) 

Film, na který jsem byla dost zvědavá. Ovšem ne uplně zdařilý, především příběh tohoto formátu, by měl být vyprávěn jako celek a ne jako jeho jedna linie, což je určitě škoda. Nic proti Naomi Watts, jen kdyby byl snímek zachycen jinak. Pár emocionálních chvilek tu bylo, ale zas dost zbytečných scén. Stopáž filmu by mi nevadila, pokud by obsahovala mnohem, mnohem víc. Co tenhle film dokázal, je, že se nemůžu dočkat až sednu nad knihu o NÍ.

plakát

Dort (2014) 

Výborné drama, kde Jennifer Aniston předvádí nejlepší výkon své kariéry. Skvěle vypjaté scény a emoční výbuchy. Co se mi líbilo, bylo že první hodinu filmu nevíte, co se Claire stalo a o to víc mě zajímalo, co nám režišér dál nabídne a poodkreje. A poslední scéna je přesně taková ta třešnička na Caku :)

plakát

Take This Waltz (2011) 

Za mě průměr, ačkoli film má pěknou atmosféru, barvy, hudbu. A především obličej Michelle Williams. Střídají se tu dobré scény a dobré dialogy, ale bohužel se neumim odprostit od hlavního námětu tohodle filmu... ano pokušení... ano stará láska rezaví a nová láska se stane časem stará... Nevim, nedotáhnuté...

plakát

Čarovný les (2014) 

Hodně slabé, bohužel i když jsem fanynka muzikálních filmů, tak písničky byly nechytlavé, příběh byl zbytečně překombinovaný a obecně děj nezáživný. Vyzdvihuji pěvecké fondy všech herců a pár vtipných záběrů či momentů, bohužel tenhle film je zbytečně dlouhý, utahaný...

plakát

Noe (2014) 

Musim říct, že tahle verze se mi líbila, protože ukázala mnohem víc logických a zajímavých spojů než v předchůdcích tohodle příběhu. Herecky to bylo výborné, film nabízí krásné scenérie, zajímavé triky - jako jsou obři, celkem spád. Chvilkový náboženský fanatismus až řekla bych, mi vadil, ale budiž, scény s dědkem na lodi taktéž, to byla slabší část, konec zas dobrý. Jako celek hodnotim kladně a bod navíc film získal za to, že postrádal ,,rozhovory s nebem (Bohem)" :)

plakát

Tvrdé palice (2008) 

Celkem milý film, který mě překvapil, tedy hlavně Clooney, kterého moc nemusim a tady teda hrál bravurně, velmi mě pobavila jeho mimika a každá jeho grimasa, Renné Zellweger je tady prostě úžasná! Filmek co potěší, ačkoli pustit znova si ho nemusim :)

plakát

Newyorská romance (2013) 

Krásný hudební film v hlavní roli s něžnou Keirou, charismatickým Markem :) a všechny písničky lehce znějící, pohyby ve městě, sluchátka na uších... nevim, tenhle film mi učaroval :)