Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbení herci (10)

Bruce Willis

shlédnuto: 31 filmů

Bruce Willis je už zárukou kvality, sice se hodí spíš do akčních filmů, ale zároveň umí zahrát každou roli v různých žánrech. Na to kolik mu je, je pořád sexy chlap a mám ho moc ráda, protože hraje opravdu skvěle... 

Johnny Depp

shlédnuto: 23 filmů

Je prostě svůj, je to Johnny, který snad v žádném filmu nezklame, ale taky umí zahrát snad všechno - Střihoruký Edward, Karlík a továrna na čokoládu, dokonalý Jack Sparrow ve všech třech dílech, Sweeney Todd je rozhodně zajímavá postavička. Klouboučník v Alence v říši divů. Podle mě si skvěle vybírá.

Nicolas Cage

shlédnuto: 20 filmů

Je skvělej, především jeho dřívejší filmy, poslední dobou už nehraje zrovna v kouscích, které by překypovaly filmovou kvalitou, ale i přesto se na něj stále ráda dívám !

Tom Hanks

shlédnuto: 19 filmů

Co říct právě k němu... ten, kterýho zná celý svět jako Forresta Gumpa ale i v dalších filmech zazářil

Will Smith

shlédnuto: 18 filmů

Podle mě byl nejlepší v - Já, robot a Já, legenda - opravdu perfektní filmy a nebýt jeho, tak to asi není tak úplně ono... asi do těch akčňáků prostě patří. 

Brad Pitt

shlédnuto: 16 filmů

Jsem ráda, že jsem ho viděla také ve filmech, kde není jen hezoučký blonďáček: Sedm, 12 opic, Sedm let v Tibetu, Podivuhodný případ Benjamina Buttona, Hanebný pancharti.

Hugh Jackman

shlédnuto: 13 filmů

Hugh má neuvěřitelné charisma.

Josh Brolin

shlédnuto: 10 filmů 

momentálně můj miláček :)