Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (509)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Trochu z toho ční Zendaya a její tumblr posting, ale to je holt daň za posledně, kdy přednasraní nečtenáři cítili potřebu hemtat cosi o zastaralých orientalistických narativech a adorování bílých zachránců. Přejme jim, ať to pochopí aspoň tentokrát.

plakát

M3GAN (2022) 

Chvilku se už už zdálo, že z toho vykoukne hororová satira na asociální tech bros a jejich přesvědčení, že problémy lidskýho mozku a srdce se dají odstranit nějakou vymazlenou fičurkou, ale pak si to vzpomnělo, že v produkci sedí James Wan. No tak zase nic.

plakát

Monstrum - Příběh Jeffreyho Dahmera (2022) (série) 

Když přijde na posedlost true crimem, inscenační nablýskaný torture porno je asi nevyhnutelnou konečnou inkarnací. K čemuž měl Murphy těžce nakročeno už v ACS Versace, dalším jakoby neuhýbavým vhledu do aberantní psychologie jednoho emocionálně vyhladovělýho gaye, rovněž hranýho metodou Full Retard. Pokud Murphy objevil svoje Téma, nic proti, jen si z něj tím ustavičným věšením na reálný tragédie dělá standardní uslintanej exploit, kterej nemá ani tu slušnost trvat 80 minut. Chvílema jsem bytostně toužila, aby tu kyselinu vstříkli do mozku radši mně.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Není to crack jako originál, není to močůvka jako Shyamalan, ve výsledku solidní kandidát na "Not As Big of a Jerk As You Could Have Been Award", za což zjevně můžeme poděkovat tomu, že Bryke se odporoučeli a nemohli škodit, jako když sólo páchali Korru. Herecky samozřejmě prkenné, trikově škoda mluvit, kostýmy se jako vždy nestaršily, co provedli s Katarou, mi navozuje válečné flashbacky ke Hře o trůny, a kdo nezná originál, pro toho to z principu snad ani nemůže být nic než nevýrazná, expozicí přecpaná a zároveň divně bezcílná plochá YA, jakých Netflix v posledních letech vyrobil haldy. Já si originál samozřejmě už dekádu píchám do bulev, takže pozorovat, jak tvůrci vzali původní témata a konflikty a v pozměněných postavách je přetavili do jiného média, je pro mě naprostý žrádlo.

plakát

Bridgertonovi - Série 2 (2022) (série) 

Meet cute ETL, kde "měla by mít aspoň půl mozku" je volitelná podmínka. Jako... jo? Rozhodně neuškodí, že na rozdíl od posledně si někdo za kamerou uvědomil, že nejzábavnější na sexu fakt není samotnej sex. Btw může mi někdo vysvětlit myšlenkové pochody kultivovaných kultiválů, kteří si vědomě pustí echt červenou knihovnu a pak pyskují, že je ta knihovna ňáká moc červená? Když chcu Harlots, tak snad koukám na Harlots a neztrapňuju se na veřejnosti cintama o svojí skills issue.

plakát

Bridgertonovi (2020) (seriál) 

Dokud nezačnu čumět na Korunu, odmítám ten svůj propad vkusu řešit.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Vlastně jediný doopravdy zajímavý na tom je, že Edgar Allan Poe v týhle realitě neexistuje a všechno to za něj napsal Martin Shkreli.

plakát

Possessor (2020) 

Neodolatelná chuť po krvi je naprosto přirozenou fází v životě ženy, tak nevím, co mladej blbne.

plakát

Ferrari (2023) 

Podruhé jsem byla svědkem Driverova rozhodnutí dělat Oscar baiting kombinováním cosplaye Vita Corleoneho a mumlání siňóri tórtelíny, a kdybych mohla být tak smělá, příště možná už radši jako spíš ne.

Ovládací panel
56. nej uživatel Česko
493 bodů