Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Sitcom plný humorných situací se spoustou hostujících hvězd filmového a televizního nebe.

Miami Vice

Miami Vice (1984)

Nemohl jsem se dočkat v osmdesátých letech večerních pondělků, kdy tento seriál vysílala rakouská televize. Úvodní parádní znělka Jana Hammera a neonové barvičky tehdy barevného Miami! A vždycky zajímavý případ ústřední dvojice s nějakou hostující star. O humornou vložku se staral Sonnyho (Don Johnson) krokodýl.

24 hodin

24 hodin (2001)

Kiefer Sutherland JE Jack Bauer! Seriál má přímo vražedné tempo od první části. Sledovali jsme z DVD pomalu v kuse. To byla jízda! 1. den: 5*/ 2. den: 4*/ 3. den: 5*/ 4. den: 5*/ 5.den: 5*/ 6.den: 3,5*/ 7.řada: ?/ 8.den: ?/ 9.den: těším se!

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Charismatický hlavní hrdina, kterému se v závěrečných minutách nepodaří to, co si umanul a tak nezbývá netrpělivě čekat na další díl...Nejlepší je první řada. Hodnocení by mělo být zvlášť na další sezóny.

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Nevím čímpak to, ale pokaždé když se dívám na tuto "perlu" domácí televizní seriálové zábavy, nasměju se ještě víc a víc...Od prvního shlédnutí je u mě každá želva navždy Poldinka!

Randall a Hopkirk

Randall a Hopkirk (1969)

Ještě, že se seriál nevysílal tehdy v hodince duchů! To bych jej jinak jako malý neviděl. Perfektní zábava!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Výtečně zpracovaný a natočený televizní seriál. Velkolepá výprava a výborné herecké obsazení v čele s Damianem Lewisem, Donniem Wahlbergem a Ronem Livingsonem jsou zárukou ohromujícího diváckého zážitku.

Dexter

Dexter (2006)

Netradiční kriminální seriál s netradičním hlavním hrdinou.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Seriál, zvláště jeho první řada, který mě jaksi magicky uhranul...

Rychlé šípy

Rychlé šípy (1969)

Takhle nějak jsem si při čtení knížky Stínadla představoval...Nadmíru povedené televizní zpracování kultovního románu Jaroslava Foglara.