Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (1 153)

plakát

Karel (2020) 

Škoda, že "padl" tak brzy....

plakát

Dumbo (1941) 

Jo, na ty velké uši nejde zapomenout.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) 

Je až zarážející, kolik je zde špatného hodnocení. Mě to baví. Kašlu na to, že tam nehrají v podstatě žádní herci. Občas se zasměji nějakému příběhu. Např. rodinka žije klidným životem do té doby, než otce napadne, že začnou hubnout, jenže máma to porušuje a děti krmí samými sladkostmi.

plakát

13. komnata - 13. komnata Jaroslava Holíka (2013) (epizoda) 

Dříč na ledě i v životě. Jeho metody výchovy dětí jsou známé snad po celé ČR. Není od věci míti takového otce. Šel si za svým snem a vedl k tomu i svoje ratolesti a mnozí jim mohou jejich život dnes závidět.

plakát

SuperStar 2013 (2013) (pořad) 

Skoro všichni odpad, hm. To by mě zajímalo kolik minut jste viděly? Tipuji, že chvilku do úvodní reklamy:) Já čekal tuto sérii mnohem horší, ale jsem nakonec rád, že se vysílá, poněvadž v neděli v hlavním vysílacím čase žádná jiná stanice nic lepšího nevysílá, nebo že by TV Šlágr? Ale přeci jenom jsem jiná generace a tak se dívám na Novu. Musím se pousmát nad bulvárními zprávami, že diváci nechtějí, aby se Farna chovala, tak jak se chová. Nesouhlasím, je to oživení pořadu. Myslím si, že se Ewa tak i chová ve skutečnosti. Každý by ji rád klátil a vedle ní se probouzel. To uznejte, hlavně teda myslím pány, muže a kluky:) Jsem zvědav, který zpěvák to nakonec vyhraje a vytře zrak panu Gottovi na Slavících:) Těším se až soutěžící budou ve vile a my všichni budeme sledovat jejich řádění:) Škoda, že to nemoderuje Leoš. Dá se trochu pochopit, že to tvůrci omladili, ale měli vybrat někoho mnohem akčnějšího.

plakát

Jaromír Jágr: stále na vrcholu (2012) (TV film) 

Nudný dokument. Toto si Jarda nezasloužil. Chybí mi tu více bulváru. Je sice pěkné, že zde mluví Záruba, Jelínek, či pan Jágr starší, ale co vyjádření paní Jágrové? Proč tu nic neřekla? Každý víme, jak moc je na ní Jarda závislý. Myslím si, že mu boří partnerské vztahy. Škoda, už tu mohl hrát jeho syn, tj. nový Jágr a celá ČR by byla zase pyšná. Jsem zvědav, jak dlouho ještě Jarda vydrží. Já mu děkuji za vše. Už toho předvedl dosti dost a v dobách, když jsem ještě sázel, tak mi vydělal nemalé peníze. Díky Jardo. A ať ti to pořád střílí i u Džejára:)

plakát

Nejlepší Večerníček (2013) (pořad) 

Pan Pavlásek svými kecy to jen kazil. Tohoto "baviče" tam zvát rozhodně neměli, ale potěšilo mě první místo Krakonoše:)

plakát

Muži stopující žraloky (2009) (seriál) 

Všichni si chceme šáhnout. Jen tak pohladit. Žraloci fascinují každého z nás. Jsem rád za tento dokument. Jednou chci vidět naživo pětimetrového zabijáka.

plakát

Buldoci a třešně (1981) 

Neskutečně naivní film, který nezachrání ani plejáda skvělých herců, kteří zde ale neodvedli ani trochu ze svého umění. Nechci to už nikdy vidět.

plakát

Šest dní, sedm nocí (1998) 

Čekáte na něco, ale ono to nepřichází. Chybí více napětí a snaha hlavních hrdinů o nějakou větší akci. Člověk se vcítí, že je tam s nimi, ale oni ho ignorují. Nedovedu si představit, že by se mi osobně stalo něco podobného. Tomuto snímku by slušelo více romantických a sladších prvků a rozhodně by zasloužil pozornost jistých žen:) Je to škoda, protože z tohoto filmu šlo vyždímat dozajista rozhodně více. Chvíli jsem přemýšlel nad hodnocením, ale nakonec dávám jenom dvě hvězdy.