Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 339)

plakát

Barbie (2023) 

"Oh look, the Supreme Court!"

plakát

Scot Squad (2014) (seriál) 

"We want the public to respect us, but we have to earn that respect." - "But respect is a two-way street. The public respect me, and I respect myself." --- Fenomenální záležitost, kterou jako jednu z mála věcí covid posunul na vyšší level.

plakát

John Mulaney: Baby J (2023) (pořad) 

Narativní stand-up je vyloženě ohroženým druhem, kór když jde o de facto jeden příběh na hodinu, ale Mulaney měl naštěstí příběh, co za to stál.

plakát

Trevor Noah: I Wish You Would (2022) (pořad) 

Těžko si vybavit slabší comeback než ten Trevorův. Unavený, těžkopádný, plný vyloženě lichých fórů.

plakát

Trying (2020) (seriál) 

V současnosti suverénně nejkouzelnější, nejroztomilejší pár na televizních obrazovkách.

plakát

Mizera (2010) (seriál) 

Seriál o bohémskym právníkovi, kterej paradoxně nabere největší obrátky ve chvíli, kdy právníkem bejt přestane.

plakát

Psanci (2021) (seriál) 

Sám Merchant to v jednom interview řekl přesně: "Someone said to me years ago that, with TV, you chase your characters up a tree and then you throw rocks at them. And it's like we've chased them up the tree in the first series and now we're throwing rocks at them." Druhá série by na jednu stranu byla adekvátním vrcholem, na stranu druhou by se to jevilo navždy jako škoda tu jízdu ukončit v nejlepším. --- Jessica Gunning FTW!!!

plakát

Shoresy (2022) (seriál) 

"You know what's fucked? The amount of times your mom's faked a jellyfish sting to get me to piss on her." --- Neuvěřitelná kadence. Celá jedna epizoda je v podstatě jen kulometnej sled hlášek (a výborných hokejových "inside jokeů"), z nichž většinu člověk napoprvé ani pořádně nevstřebá. Utajenej klenot. --- "And it's kind of funny, because his full name is Ted Hitchock, but if you say it real fast, it sounds like 'ten-inch cock'."