Nechcem byť šťúral, ale na tomto filme mi neskutočne vadilo to, že príde vychudnutý , vyhladovaný Iráčan za trénerom plávania a chce aby ho naučil plávať. Za nejaký mesiac-dva, nový Venclovský pláva 43km do Anglicka. A skoro sa mu to podarí. Tak teda neviem, či ostatným táto do neba volajúca debilita nevadí, ale mne áno. A veľmi. To, že na to treba niekoľko ročný tréning, alebo prísun potravin každú polhodinu počas plávania, že to trvá nejakych 8-20hodin (podľa počasia, prúdov...), akosi každý ignoruje a pritom je to vlastne základnym kameňom celého filmu. Ťažký život utečenca, je jedna vec a nemožné je druhá vec. A tomuto subtílnemu chlapčekovi by nepomohol ani Aladinov lietajúci koberec.
Terry Pratchett: Choosing to Die (TV film) (2011)
Tak tento dokumenet len tak ľahko nerozchodím!
Kokowääh (2011)
No veru, tak nesympatickú detskú herečku som roky rokúce nevidel. No fuj.
Love (2011)
Tie Millerove trenírky nemali chybu.
Seznam smrti (2011)
Pre ten kreténsky záver som chcel Kill List poslať do hovien, ale nakoniec zvíťazilo to, že som sa 3/4 filmu bavil.
Musíme si promluvit o Kevinovi (2011)
Tomu malému chujovi bych napchal tie hovná do papule a vyhodil z okna. Bol by svätý pokoj.
Jeanne Dielman, 23 Quai du Commerce, 1080 Bruxelles (1975)
Hneď mi bolo jasné, že na konci filmu bude nejaký kliniec.
Faster Than the Speed of Light? (TV film) (2011)
Táák, teraz už vieme, že sa im to podarilo aj druhý krát. Eistein vstávaj a bojuj o svoju česť!
Jeden den (2011)
To chcem vidieť, ktorá ženská by nosila 20 rokov tie isté plavky ako Emma.
Retreat (2011)
odpad!To:Jirka19320 .Buhaha, tá noha bola fakt dobrááá.
Burning Palms (2010)
Štvrtá poviedka je totálny odpad!
Noc je ještě mladá (2011)
odpad!V takýchto priblblých komédiach býva spravidla jedno tlsté hovädo, ktoré vám pije krv celý film. Toto nebola žiadna výnimka.
Proměna (video film) (2009)
Plešatý vymývač mozgov trepe svoje duchovné kraviny.
All the Real Girls (2003)
Tie tupé dialógy boli na šľaktrafenie.
SM-rechter (2009)
Novodobá inkvizícia v sudcovských talároch. Tak takto mi nekypela žlč pekne dlho. A sudcova dcéra, pičovsky pičovatá piča, tá ma skoro zabila!
Útok na věžák (2011)
Mimozemské opice naháňajú pozemské opice. V tomto prípade som držal palce mimozemským.
River Murders, The (2011)
Jack Verdon ošuká 100 báb a nechá si tú najškaredšiu a najdrblejšiu.
Bereavement (2010)
odpad!Že vraj, " behám dlhé trate." No takým štýlom jej to muselo pekne dlho trvať.
Barneyho ženy (2010)
Len idiot sa prizná manželke k nevere!
Melancholia (2011)
Tento film by sa mal volať Depresia.
Lůno (2010)
Jedno mi nejde do hlavy. Prečo po smrti toho odporného Švába, chcela ešte jedného takého istého ?!
Ztracený Svět: Rovnováha života (2001)
Tak, tento dokument bol odfláknutý!
Barbar Conan (2011)
Po piatich minútach, keď 12 ročný, 20kilový chriašteľ pozabíja desiatich Schwarzenegrov a pourieza im hlavy, je všetkým všetko jasné !
Wrecked (2010)
Meresjev z roku 2011.
Elena Undone (2010)
Výborná mjusik.
Apartmá v Kalifornii (1978)
Neskutočne mi tam vadili tí pošahanci, čo stále padali, búrali, bili sa a otravovali, keď boli na scéne. Bola by to skvélá dráma.
Láska a jiné závislosti (2010)
Pohodová romantika s nesympatickým tlstým hovädom v roli brata, ktorý tam bol úplne zbytočný. Chuj jeden neomalený.
Kočky (1964)
Jane Fonda je tu skutočne krásna, až k zožraniu.
Rare Exports (2010)
Malý Pietari bol tak otravný, že by som mu treskol 100 kilovým kladivom po prašine. A nepomohla by mu ani tá Jofa, čo stále nosil na kotrbe.
Gutterballs (2008)
odpad!Odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad, odpad !!!!!!!!!!!!
Welcome (2009)