Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (158)

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Jako film to režisérsky, herecky i výpravně funguje dobře. Poctivé dílo s jistým druhem paradoxního posleství. Co se historické autentičnosti týče, tam to kulhá na obě nohy a ani na rukách se neudrží, bohužel. Je prostě vidět, kdo psal scénář a kdo poslal nejvíce peněz...

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) 

Tohle už není Star Trek, tohle už je výukový materiál pro děti, aby věděli, co je to buzna, trans, gender atd. atd. atd....

plakát

Italský hřebec (1970) 

Krom pár docela pěkných koz ten film nedokáže zachránit ani začínající Sly...jedna hvězda za pěkná poprsí.

plakát

Vzestup Želv Ninja (2018) (seriál) odpad!

"Ježišikriste co to kurva je?" A to bylo jediné co mě napadlo u tohoto seriálu a taky jediné, co o tom napíšu...odpad!

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Shlédnuto, zapomenuto. Tohle je jeden z těch filmů, který měl spíš jen ještě vyždímat trochu kapitálu ze slavného jména. Jednak, plány Hvězdy smrti ukradl Kyle Katarn a jeho milá, Jan Ors a tak to už dle mého v základně fanoušků zůstane (jelikož postava Kyla Katarna je mezi fanoušky jedna z nejoblíbenějších) a potom, celé je to unilé, nudné a jediné co na tom vidím jako pozitivum je trochu temnější atmosféra a slušná akce. A za to dávám 2*, protože víc v tom prostě nenacházím.

plakát

Neskutečná cesta Billa a Teda (1991) 

Je to tedy nebetyčná blbost, ale mě to celý průběh filmu zachovávalo alespoň příjemný úsměv na tváři a to si myslím byl asi záměr filmu ;-) Scény se smrtkou byly asi nejvíc :-D

plakát

Sousedské noční můry (2014) (seriál) 

Velice zajímavé a velice dobře natáčené včetně originálních záběrů. Velmi poučná série, jen je škoda, že u nás se vysílali jen 3 řady.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Jako akční docela fajn film, ale odvařený jsem z toho prostě nebyl. Salvation i přes velkou kritiku byl zajímavý a docela mě bavil, Genysys byla prostě chujovina a nechal bych jí vymazat, ale v pořadí třetí Terminátor byl docela fajn a zapadl přesně do scénáře celého Universa. Cameron všechno toto nechal ignorovat, což by nebyl až takový problém, ale fatální chyba byla nechat zemřít Johna Conora, protože ten hrál prim vlastně celou ságou. Kdyby se vrátil i Eddie Furlong, šplhali by výsledky mnohem výš a mohlo to být o dost lepší.

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Na kreslený originál to zdaleka nemá, ale což...co mě však bilo do očí nejvíc? Stupidní, nesmyslná a nevhodná rasová hyperkorektnost. To celý ten film zabíjí. Černošský prodavač nebo ještě líp černošská šlechtična ve Francii 16 - 18 století??? To jako vážně?? To je zkrátka nelogické a úlisné. Ale jako film příjemné na nervy.

plakát

Robin Hood - Cromm Cruac (1986) (epizoda) 

Tohle byl asi nejzajímavější díl z celé třetí série. Mystika, prodchnutí středověkem kde ještě občas i přes všudypřítomné křesťanství existovalo uctívání dávných božstev (v křesťanství zvaných démoni). Zajímavý nápad i scénář.