Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Ok, ok... Rami Malek hraje parádně, Marc Martel zpívá parádně... ale nějak mi to nesedlo.

plakát

Milada (2017) 

Příběh Milady Horákové podle mě nepotřebuje dojemně a podbízivě natočené scény. Byl bych radši, kdyby film natočili z jejího pohledu tak, aby nás to vtáhlo do děje a my se s ní sžili. A pár věcí se povedlo, za mě jedničkový výkon předvedla Jitka Smutná, tu mrchu jsem jí prostě věřil.

plakát

Jumanji: Vítejte v džungli! (2017) 

Ve srovnání s žebříčkem top 200 to není nic extra... filmově moc nepřekvapilo, ale ve svém žánru pecka.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Nejvíc se mi na filmu líbí, že i když je to pohádka, nedělá z vás pitomce. Postavy toho říkají přesně akorát dost, abyste si zbytek domysleli - nikdo neříká životní pravdy ani motivační proslovy jak je to v posledních letech zvykem. Příběh je skoro klasická pohádka (z takových těch drsnějších), která je ale originální, zajímavá. Pro mě Burtonovská jednička.

plakát

Smrtelné historky (2016) 

Myslím, že základní problém tady je v reklamě na tenhle film, vypadá to na černě komediální zážitek, ale ve filmu je toho víc, no. A lidi to nečekaj, dokonce na to, řežisér na Febiu říkal, berou děti. Ale stačila by udělat správná reklama a chodili by dospělí fandové animací :) Druhá povídka je víc než ostatní nádherně kreslená, krávy mi tam připomínaly animace od Studia Ghibli, dokonce možná hežčí. Opravdu je film víc než o čem jiném o tom, co a jak jde animovat/o filmových efektech.

plakát

Nana (2005) 

Manga na plátně :)

plakát

Room (2015) 

V podstatě dva filmy v jednom. Jiní autoři by to asi fakt natočili jako dva filmy, ale takhle mi to dávalo smysl a dokonce se mi to i líbilo víc než kdyby dvě části příběhu byly oddělené nebo se film věnoval jen jedné z nich.

plakát

Most špiónů (2015) 

Od filmu přemýšlím jak moc z toho jsou skutečné události, vymyšlené události a veřejnosti nakrmené události, nevím no.

plakát

Dánská dívka (2015) 

Alicia Vikander v tomhle filmu válí! Z její strany přehlídka emocí a vývoj postavy jako jsem možná nikde jinde neviděl.