Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (33)

plakát

Černočerná tma (2000) 

Vin Diesel je hustej a holí si hlavu kolomazí a nožem. Přesto jsou v okolí mnohem horší věci. Jop. Co dodat. Krásné béčko.

plakát

Karel Kryl - kdo jsem…? (1993) 

Nastává dilema. Dokument neoplývá kvalitou, obrazová stopa je spíše rušivá a nezajímavá. Skládání písní a dialogů je poněkud krkolomné a nenavazující, vše je naházené poněkud bez ladu a skladu. Když se ale na snímek nebudu dívat jako na dokumet, ale na výběr z tvorby Karla Kryla, bylo by to na plných *****. Tož volím kompromis.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Výborné na odpočinek, kdy člověk potřebuje tak akorát zapnout bednu a vypnout hlavu. Občas se objeví i zajímavě zabydlený byt či originální recept. Většinou je to však jen přehlídka ... ehm... účastníků, kteří kritizují soupeře a sami vaří na stejně nízké úrovni.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Vznik Facebooku a jeho tlačítka nám krásně vysvětlil podstatu seriálu: Odpad + like (ehm... tedy pokud by se 'like' četlo jako 'lík'). Je to tak blbé a klišoidní, až je to dobré a koukatelné.

plakát

Zaklínač (2002) (seriál) 

Bohužel s předlohou má seriál společná pouze jména postav a míst. Jak se píše scénář? Vezmeme povídku, a její druhou polovinu spálíme. Poté pečlivě vypreparujeme vše, co zavání humorem, pointou nebo vysvětlením událostí, přidáme trochu patosu, angažujeme herce, kteří se co nejméně hodí, pečlivě protřepeme a točíme. Pan Sapkowsi se od seriálu velice důrazně distancuje a není se čemu divit.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Velmi rychlé dialogy, časté burleskní problémy, sympatické postavy a obecní trubadúr v pozadí. Příjemný svěží a nenáročný seriál, který nad ostatní vyčnívá především již zmíněným tempem chytrých a vtipných dialogů.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Patos nad patosy. Tesklivé a kýčovité, ale jediný díl, který jsem viděla (skoro) celý, jsem nedokázala zavřít pusu. Jednu hvězdu za dokonalou ukázku vrcholu patetičnosti.

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) 

Tak... byl to hit. Ačkoli blbý až na půdu, jedu hvězdičku si to přece jen zaslouží.

plakát

Ať žije S Club! (2002) (seriál) 

stále poslouchatelné, nenáročnost dosahuje alpinských výšin.