Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Reiniš má pravdu. Tohle je skutečně nejlepší seriál, co jsem kdy viděla.

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo

Dalui yeonin : bobogyungsim ryeo (2016)

ÚŽASNÝ. Po dokoukání se cítím opuštěná, je mi smutno, svírá se mi nitro. Nejdřív jsem se na seriál ani nechtěla podívat, odrazovalo mě slovo historický, po nahlédnutí do galerie jsem si říkala, že na muže v kabátku, sukni a mašlemi v dlouhých vlasech se mi koukat nechce. Och, jak jsem byla hloupá. Celý seriál jsem viděla během tří dnů. Jela jsem jeden díl za druhým, utíkala z práce domů, abych se mohla dívat, chodila pozdě spát a na všechno kašlala. Hlavní herečka je líbezná, jako korejská Olivia Hussey, moc se mi líbil vývoj její postavy, z moderního, prostořekého děvčete ve vyspělou ženu. Lee Joon-gi alias čtvrtý princ Wang Sexy byl výborný, jeho pohled v tmavých očích si budu pamatovat ještě hodně dlouho, má příjemný melodický hlas, navíc mu to vážně moc slušelo (divný, v civilu se mi nelíbí - to už neplatí, totálně ho žeru). Absolutně nádherná hudba, na instrumentální OST si úplně nepotrpím, ale tenhle mi tu jede pořád dokola (skladba Wing of Goryeo je epická, už jí mam i jako vyzváněcí melodii), krásné kostýmy, příběh, emoce, skvělé vedlejší postavy, já prostě nemám co vytknout. Už hodně dlouho mě tak moc nemrzelo, že seriál končí. Díky Moon Lovers, díky!____po osmi měsících můžu říct, že snad ani není dne, kdy bych na Moon Lovers nemyslela. Neuvěřitelný.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

No, jsme tu rozdělení na dva tábory. Já patřím k tomu lepšímu a rozumnějšímu táboru. Miluju tenhle seriál. Je skvělej. Pořád dobré nápady, všechny díly jsou fajn, teda neřikám, že se všechny povedly, nefandím zrovna dílům kde je jenom Teal´c a spoustu jeho jaffovských kámošů, ty jsou trochu nudný a Breatac je mi taky trochu protivnej, ale to mi vůbec nevadí. Mám ráda Daniela, šestou sérii sem musela přetrpět, Vala je skvělá no prostě všechny postavy sou dobré. Jediný co sem nikdy moc nechápala bylo v druhé serii když je Daniel v alternativní realitě a všichni se nechají zabít aby zachránily jinou alternativní zemi, no to je trochu na hlavu. Nevim jak vy, ale já bych to neudělala. Ehm. Takže! Juchůůů já miluju Hvězdnou bránu! Tenhle komentář rozhodně nepatří k mým nejlepším výplodům, ale šak je taky pár let starý a kdo sem abych se vysmívala sama sobě?-)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Nechápu, jak tomuhle dílku může někdo dát odpad! Úžasný humor. Skvělé, trochu bizardní postavy, ale co? Miluju je všechny. Všechny postavy, které tam jsou(kromě Richardovi matky, to je příšerná ženština, nechápala sem, proč jí nikdo neřekl aby zavřela zobák. Ani trochu mě nemrzelo, že umřela). Všichni jsou správně cáklý a protože sem přesně taková jako oni, líbí se mi o to víc! Chci bydlet ve StarsHollow, chci chodit na městské schůze, chci se dohadovat s Taylorem, chci kupovat zeleninu u Jacksona, kamarádit se s Lane a Sookie, dobírat si Michella, chodit na kafe k Lukovi, znát se s Kirkem, nakopat omezence Deana do zadku a chci být sestra Rory! Přivezli jsme Vám něco ze Švýcarska. Dostaneme kamzíka? / Co tomu řikáš? Kdybychom byli gazely, pily bychom z kaluže jako první. / A co Paris, ta někdy spí? Periodicky vydává bzučivé zvuky a potom padne.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Pro mě je to totiž jako fantazy. Věřím, že takhle by si nějaká žena mohla žít někde v jiný galaxii, stejně tak jako věřím, že v jiný galaxii může být Thor. Jsou to čtyři ženy, každá jiná, který si žijou krásnej život a jejich problémy sou většinou dost povrchní a právě proto se na to ráda dívám. Reality mám dost a dost ve svém vlastním životě.

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet (2017)

Je to super. Tenhle druh humoru mi extra sedne, ústřední dvojka je výborná, stopáž akorát, je to správně praštěný a skvěle se bavím u každého dílu. Akorát se musím přiznat, že u tohohle seriálu rozhodně nic nejím a u scény s přišíváním malíčku jsem pohledem zalétla raději jinam.