Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (103)

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

No já nevím, Kellan Lutz se podle mě na takovou roli vůbec nehodí:) Neměl to být antický příběh o bájném Herkulovi, který byl polobohem? Nějak jsem to z toho nepoznala... Ten příběh byl hooodně špatnej, herci také nic moc. Ve 3D celkem slušná akční podívaná, zpomalené záběry byly tak nějak navíc a digitální lev mě teda dostal:) 40%.

plakát

Nanking! Nanking! (2009) 

Dlouho jsem neviděla tak silný film... Válečné zvěrstvo (navíc podle skutečné události), které z hlavy jen tak nevymažete. Zoufalost, beznaděj, smutek. 100%

plakát

Svět hledá superhrdinu! (2006) (pořad) odpad!

Nehorázná blbost a trapnost - asi jsem to celé nějak nepochopila...:) Oni to snad opravdu myslí vážně??? 0%.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Nevím vlastně proč, ale tenhle film je má srdcovka:) Dříve jsem si ho pouštěla hodně často, tenkrát hlavně asi kvůli úsměvu Heatha Ledgera...dnes v něm najdu i jiné přednosti:) Skvělá zábavná oddychovka, vlastně tak trochu pohádka se sympatickými herci a všeobecnou nadsázkou, která vždy pobaví a nezklame. Musím ještě zmínit krásnou Shannyn Sossamon a skvělého Paula Bettanyho... 85%.

plakát

Velmi nebezpečné známosti (1999) 

Skvělá předělávka klasického příběhu do moderního prostředí s jedním z nejlepších soudtracků. 80%.

plakát

Na křídlech vážky (2002) 

Přestože Kevina Costnera moc nemusím, po druhém shlédnutí přidávám hvězdičku - zajímavý příběh o "prolínání světa živých a mrtvých", příjemná mysteriózní atmosféra protkaná napětím, krásná venezuelská příroda a velmi dojímavý konec - 70%.

plakát

Občanská výchova (2004) 

Počáteční nápad "občanské výchovy" se mi líbil...jejich pohnutky obyčejný člověk snadno pochopí. Nepovedená "výchovná" akce, která končí únosem a nikdo neví, jak z té šlamastiky ven, do toho milostný trojúhelník, neobvyklý vztah s uneseným zbohatlíkem...velmi zajímavý fim s překvapivým koncem a revolucionářskými myšlenkami hippies - 75%.

plakát

TOP STAR (2010) (pořad) odpad!

Nemám ráda bulvár...5%.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

...také jsem po Šifře mistra Leonarda nečekala žádný zázrak, ale dostalo se mi napínavější a akčnější atmosféry, zajímavějšího tématu, překvapivého zvratu, lepších hereckých výkonů - v čele s Hanksem a McGregorem. Ve Vatikánu jsem byla, lokace je nádherná, nahlídnete i tam, kam se normální člověk nedostane a dovíme se, jak probíhá volba papeže a jiné zajímavosti chodu Vatikánu. Ještě bych zmínila skvělou hudbu, která dokresluje atmosféru celého filmu - 80%.