Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (214)

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Přesně stejné velké zklamání jako bylo u Osady. Tentýž problém - krásná místa a záběry, dobré herecké obsazení, ale absolutně nezajímavý děj a nudné dialogy připomínající nudné politické debaty. Trapné. Kolečko zklamal. Pro mě osobně zaručenou kvalitou - Troška, Svěrákovi, Zelenka, Jiří Strach apod. A pak samozřejmě rovněž další klasické legendy jako Vorlíček apod.

plakát

Ženská pomsta (2020) 

Dobré téma, avšak jeho průměrné provedení.

plakát

Amy (2015) 

Strhující dokument životní dráhy velkého talentu a nezapomenutelné zpěvačky, ukazující nejen její životní trable a závislosti, ale také citlivou milující osobnost a využívání od nejbližších lidí, které tolik milovala a jimž bezvýhradně věřila.

plakát

Karel (2020) 

Božský dokument o božském Karlu Gottovi, plný smíchu i slz, musí být zkrátka božský navěky. Vše tak, jak má být, až na ten nebožský Boží zásah v závěru.

plakát

Třetí táta (1988) (TV film) 

Film s citlivým zachycením psychologie postav. Odkaz k všedním i nevšedním mezilidským vztahům.

plakát

3Bobule (2020) 

Miluji BOBULE a kdybych neviděla první dva díly, dala bych zřejmě vyšší hodnocení. Ve srovnání s předchozími díly je to však pouhý průměr. Ocenění patří vzpomínce na úžasného pana Postráneckého. Není to špatné, ale od třetího dílu jsem zkrátka očekávala více.

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Dějově se to jindy skvělému panu Troškovi zase tolik nepovedlo, ale kdyby se měly ocenit krásy a barvy obrazu, výběr míst natáčení, byl by bezkonkurenčně nejlepší. Lukáš Pavlásek v roli vodníka byl také sympatický. Něco tomu zkrátka chybělo k tomu, abych mohla hodnotit výše…

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Film ze života. Naprostá klasika, příběh mnohých žen. Bestseller? Rozhodně ano! Trefné obsazení, skvělé herecké výkony, skvělé vtipné dialogy, skvělá hudba. Film, který mohu vidět mnohokrát.