zabro

anton manura

okres Jeseník

ICQ: 238412048

8 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10
    • 9.2.2012  10:23
    Tři mušketýři (2011)

maximalni ztrata casu. uz jen vyberem hercu. milla jovovich neni vubec sympaticka (jako skoro v kazdem filmu) a dartanan je nejvic otravnej, porad se tvari jak de*ent. :-)

• 7.2.2012  02:56
    Vyměřený čas (2011)

cely film jsem cekal, ze se to nekam posune, ale ono se nic moc nedelo a najednou uz byl konec. Jako namet zajimavy, herecke obsazeni docela take, ale proste to provedeni neni asi muj salek caje/kavy (podle kazdeho chuti :-))

• 22.1.2012  09:36
    Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Presne jak jsem si zpracovani teto knizky predstavoval. Navic tato verze je mnohem lepsi nez ta danska/svedska. Doufam,ze fincher zustane,je me celkem jedno jestli jako reziser nebo bude jen dohlizet na nekoho jineho.

• 3.1.2012  16:18
    Warrior (2011)

abych rekl pravdu uz dlouho se nestalo, ze bych se u nejakeho filmu takhle bavil a tak nejak prozival jako tento.. asi bych tento film hodnotil urovni nekam k Shawshank Redemption.

• 1.11.2011  21:55
    Boss (TV seriál) (2011)

hodnoceno po prvnich dvou dilech a rekl bych, ze je to takovy horsi prumer. celou dobu se to snazi hrat na neco co to urcite neni. chybi me tam neco co by me nutilo koukat dale.

• 9.10.2011  08:38
    Green Lantern (2011)

po dejiove strance nuda od zacatku do konce. po vizualni strance to je hodne propracovane, ale dobra grafika proste jen nestaci.

• 7.8.2011  20:41
    Dogtown and Z-Boys (2001)

naprosto vyborny dokument o tom jak banda surfaru zmenila svet skateboardingu. nebyt techto borcu nikdo z nas by neslysel jmena jako tony hawk, bob burnquist, bucky lasek a dokonce bych sem mohl zaradit silence z jackass v cele s bamem margerou.

• 31.7.2011  11:31
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Toto ma byt nabusene finale cele serie? takhle si reziser david yates predstavuje zobrazeni finalniho souboje dobra (harry) se zlem (voldemort)? dekuji nechci. behem filmu nenaskocila zadna husi kuze ani jednomu hrdinovy jsem nefandil a polibek hermiony a rona byl take nedustojny. a nejvetsi WTF filmu si pro nas tvurci nechali na konec SPOILERSPOILER. takhle to podle me nemelo skoncit.

• 2.7.2011  11:02
    Franklin & Bash (TV seriál) (2010)

sice to neni uplne perfektne odvedena prace, ale ma to svoje kouzlo. dalo by se to zaradit jako guilty pleasure

• 2.7.2011  11:00
    Suits (TV seriál) (2011)

zatim hodnoceno po prvnim dilu a zatim jsem spokojen jak se to vyviji.

• 5.6.2011  11:41
    X-Men: První třída (2011)

po dlouhe dobe film, kde me neprisli blbe dialogy. :-)

• 3.6.2011  15:11
    Rychle a zběsile 5 (2011)

dal bych i 5 hvezdicek, jen kdyby v nekterych pasazich radsi nemluvili :-)

• 27.5.2011  16:10
    Muži, kteří nenávidí ženy (2009)

Nesympaticti herci. Osekana zapletka (s tim jsem u filmu pocital). Roztahane az hamba.

• 20.5.2011  08:46
    Krev na křídlech (2010)

Tvurci filmu to rovnou zabalili pred premierou a radsi poslali tento film rovnou na dvd. Uz toto nasvedcuje neco o kvalite filmu. A Megan Fox? To je kapitola sama pro sebe. Hrat neumi, to jsme vedeli vsichni, ale ted uz neni ani sexy, coz u herecky tohoto typu je nejvetsi problem.

• 19.3.2011  09:44
    Na vlásku (2010)

Udelil bych 5 hvezdicek, ale to by se v tom filmu nesmelo zpivat.

• 19.3.2011  09:42
    Fotři jsou lotři (2010)

Film jde v tradici saw. Cim vice dilu, tim vetsi sracka. Decka ve filmu maximalne na ranu. Divak ceka nejake vtipne sceny mezi de nirem a stillerem, ktere se nekonaji. Potom uz nevim co by se na tomto filmu melo divakovi libit.

• 19.3.2011  09:39
    Faster (2010)

A ta jedna hvezdicka je za snahu. Film absolutne o nicem. Trailery nam slibovali poradny akcni narez a to se nestalo. Nekde na ceste z postprodukce do kin se akce vytratila a to je podle me skoda.

• 12.3.2011  18:58
    The Social Network (2010)

Zajimavy film o zalozeni facebooku. Tak nejak po shlednuti filmu me prinde, ze je v tomto filmu vypravena jen jedna polovina pribehu o zalozeni fcb.

• 23.1.2011  12:10
    Černá labuť (2010)

Po filmarske strance je to velice povedeny film, ale jaksi me nevtahnul do deje. nejhorsi u filmu je to, ze vas nudi po celoou dobu.

• 31.10.2010  12:02
    Obhájci (TV seriál) (2010)

Jednoducha oddechova pravnicka akce. Je to pojato trosku odlisnym zpusobem nez the good wife, je to vice zamereno na vtipnou stranku.

• 31.10.2010  11:54
    Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010)

Tento film by klidne mohl mit i 5 hvezdicek, jen kdyby byl trosku kratsi. :-)

• 20.5.2010  14:00
    Kick-Ass (2010)

Sice by se to tady nemelo psat, ale je to narez od zacatku do konce. Hudba krasne podkresluje dannou scenu, kterou prave polykame plnymi dousky. Akce je udelana vtipne a velmi akcne, takze kazdy si prinde na sve a nakonec chci rici, ze hlasky v tomto filmu jsou vybrousene jako nejvybrousenejsi diamant. :-}

• 16.5.2010  10:28
    Iron Man 2 (2010)

Ja jsem si tento film maximalne uzil. Presne toto jsem si predstavoval jak by to mohlo byt. Uz se nemohu dockat dalsiho dilu. Navic se me libi, jak marvel zacina budovat cely vesmir a snazi se to propojit. Doufam, ze mu to vyjde a drzim palce :-)

• 5.2.2010  00:34
    Profesionálky (TV seriál) (2007)

maximalni nuda. hlavni postavy jsou od zacatku na ranu. no a reseni pripadu je podle stareho zajeteho schematu. resime, resime a ke konci dilu to vyresime plus na konec zhodnoceni nebo nejake ponauceni. podle me ztrata casu:-)

• 31.1.2010  16:57
    Ve službách FBI (TV seriál) (2009)

Dalsi z prijemnych serialu z detektivniho prostredi. Sice se me malinko zda, ze hlavni dvojice mezi sebou nema takovou chemii jako u jinych serialu (castle, mentalist), ale i tak se na to da koukat.

• 24.1.2010  22:17
    Avatar (2009)

Tak jsem na tom byl v imaxu v praze. Po vizualni strance se me to velice libilo, nejlepsi jsou ty triky kdyz kolem hlavnich postav neco pada nebo bezi divocinou. Ale nejak se me to zdalo rozmazane, coz nevim jestli bylo kvalitou promitane kopie nebo zamerem rezisera. Po dejove strance to je predvidatelne od zacatku do konce. SPOILER jak zoe mluvi s samem u te kostry toho velkeho ptaka je me hned jasne,ze sam na tom/ nem bude take jezdit. SPOILER Mozna bych byl asi jeden z mala co by si tento film uzil vice normalne ve 2D nez ve 3D a hlavne bez dabingu. Co se tyce nejakeho ekologickeho poselstvi jak pise nejmenovana autorka na idnes.cz , tak to je me vazne nekde(vsak vy vite kde).

• 18.1.2010  17:56
    Spartakus: Krev a písek (TV seriál) (2010)

Takova mensi kopie 300. Asi na to nemeli dostatek penez a v urcitych momentech je to opravdu videt. Ale zustavam optimistou a treba se to zlepsi v dalsich dilech.

• 18.1.2010  12:42
    Borci z Blue Mountain State (TV seriál) (2010)

zatim jsem videl jen dva dily, ale odvazuji se rici,ze to ma smysl koukat. uvidime co se dalsi dily,ale zatim jsem spokojen.

• 11.1.2010  21:16
    Svatyně (TV seriál) (2008)

Tak toto byl tezky krok vedle. Je to tak spatne,ze to cloveka chvilemi az boli.Dialogy, zpracovani efektu tak akcnich scen. No proste des.

• 11.1.2010  21:10
    Glee (TV seriál) (2009)

Hodne me tam vadil ten jejich a zpev a svym zpusobem take zpracovani, a nektere postavy bych taky nejradsi nevidel.

<< předchozí 1 2 3 4 6 8 10