Celkem nuda, dobře provedená "věc", ale příběh a lekavé scény mě vůbec nezaujaly, atmosféra mi nenavodilo vůbec nic. Btw. ten kdo na konci roztleskal kino jsem byl já a 2x, jen možná málokdo pochopil, že to byl sarkastický potlesk.
Kdybych za mnou neseděla berusche, Sinn a Subjektiv a vedle mě zase Socraates a ja neměl blbé reakce, smál se mimo směšné pasáže a čekal na každou chvíli bez mluvení a hudby, abych mohl něco vykřiknout mimo mísu, asi bych si ten film neužil a musel bych ho hodnotit ještě hůře. Protože tyhle mainstraemové kraviny, které těží z klasik a akorát degradují požitek z nich mě jaksi ničí. Takové děti, co to uvidí již nepoznají tu krásu 2D se špinavými barvami a mnohem více pocitů než jen "zab ho, zab ho, vybouchni, vybouchni!" 45% Btw. taky se tak netěšíte na pokračování?
V tomhle filmu jsem byl úplně unešen vyzuálními efekty. Vlastně příběh a celkově pointa je známá již na začátku. Teď záleží, kdo přežije. Jsou tři a každý nenávidí toho druhého za něco, co se jim stalo. Efektově je to úžasné, příběh trochu upadá a spíš je to jen doplněk. 75%
Něco jiného než jsem u Kurosawi zvyklý, pro mě vleklé a nezajímavé téma, hrozně přehrávání a nesympatická herečka, která opravdu nebyla krásná. Ani Mifune mi do své role nesedl. Tenhle krok vedle mi u Kurosawi nesvědčil. 40%
Poprvé jsem viděl Mifuneho taky v jiném snímku než od Korusawi a nezklamal. Film byl skvělý, legrační, ale i vážný. Je to o odvaze japonců, jejich touze po boji, ale taky o krutých strastech války jako takové, kdy mladí vojáci kolem 18 let umírají, nikdy si neužít se ženou a poznat lásku či jen sex. Vojenská kapela, všichni studovaní hudebníci se musí naučit bojovat držet zbraň, ale nikdo je nemůže naučit jak umírat nebo vidět jak umírají jejich přátelé. 85%
Prý komedie, jedinému, co jsem se zasmál byly hlody toho malého syna, kterej byl asi největší frajer z celého filmu. Bohužel prostoru měl tak minutu z celých 101 minut. Btw. tohle už jsem jednou psal, proč někoho baví psát tyhle kraviny, které jsou předvídatelné s první minutou filmu....
Nějak mi to nenadchlo, hlavní hrdina mi byl nesympatický a pokusy o vtip byly opravdu jen pokusy. 1. polovina byla dost špatná, druhá byla o trochu lepší, ale překousat se přest tu 1. dalo tolik práce, že nemůžu hodnotit lépe. Dost jsem uvažoval, že to vypnu, ale nakonec jsem se nějak překonal (Kdyby to takhle šlo s kouřenim cigaret).
Vtipné, výborně obsazené, jediné, co musim vytknout je konec, kterej mi chodil hodnocení o 2 hvězdy dolu. spoiler: měl zemřít, protože to by nikdo nečekal, kdyby zemřel, tak to bude o moc hezčí, bude to pořádné drama. Takhle je to zase další americká komedie.
Její nápady na novou podobu Českého rozhlasu byly dobré, ale špatně interpretované, proto se setkali s takovým nesouhlasem, díky tomu byla Barbora Tachecí hospitalizována, protože nezvládla ten nátlak médií a posluchačů, kteří byli razantně proti ní a ona v tom vlastně byla sama. Takže ona se nezbláznila, jen se zhroutila. Jinak je to velmi inteligentní a silná žena. nenechá si srát na hlavu, proto může být dost často arogantní
Dnešní rok nám přinesl z Koreje dva historické block bustery, tento a Detective K, obě to jsou komedie, nemohu říci, jestli je jedna povedenější než druhá, ale Detective K je občas trochu vážnější, tady mam pocit, že si udělali srandu úplně ze všeho a já se taky tak bavil. Rozesmálo mě jejich společné kálení, jejich "nebojácnost" a další prvky. Hlavně se mi líbilo, že byl zde ukázán příběh vojáka, který byl nahnán do války, bojí se a chce jí přežít. Totiž né každý chce vlítnout proti šípu.
Romantika mezi policejním vyšetřovatelem a vymahačkou dluhů, nic nového, film plný klišé, jediné, co je tu nové, že pokaždé, když spolu mluví, tak na sebe křičí, až na dobu, kdy jsou opilí. Lepší dvě.
Takovýto film jsem zase dlouho hledal a po tomhle zase budu, takové temné, zdlouhavé (v dobrém slova smyslu), občas dechberoucí. Zase film, který mě mohl uchvátit svojí myšlenkou, skvělým a zajímavým příběhem, krásnými ženami a otevřeným koncem. Aby jste film pochopili a neztratili se v něm, musíte ho sledovat pořádně. Na konci se to všechno rozplete, ale možná něco mohlo být až do posledních chvil zahalené tajemstvím, některé věci mi byly jasné dřív než se o nich vůbec začalo mluvit. Ale pořád to byly maličkosti, které nezníčily ten zásadní dojem z filmu. Jen více takových mysteriózních děl, kde nechápete a nechápete, občas se ztratíte ve víru času, a pak najednou rána a víte vše a vlastně nic.
Moc se mi líbilo hraní se světlem v záběrech, kamera a plynulost příběhu byly na koreu celkem normální, jen se mi zdálo, že režisér je bývalý fotograf, protože tam bylo spousta momentů, které vypadaly, tak teď cvaknu a je z toho krásný snímek. Takové lehce poetické dílo, ale nijak nenadchlo, už bylo nějakolik filmů, kde se objevovali korejci, kteří byli adoptováni do zahraničí, ale nikdy snad ne v hlavní roli, kombinace těch dvou lidí a hlavně jejich propletený příběh se mi zdálo předem nahrané. U korejců si právě vážim toho, že je to hodně reálné a občas i nepředvídatelné. Zde to nebylo předvídatelné, kdo mohl vůbec tušit konec, když k němu nebyl ani pořádný náznak, ale prostě mi to z nějakého důvodu nesedělo. Samozřejmě červený králík byl celkem drsný. Kouknu se rád znovu, už kvůli pěkným záběrům, ale ne přímo kvůli příběhu, který je spíše jejich doplněním.
Snímek o touze, ne o lásce, nemůžete přeci milovat někoho, koho jste právě potkali, to jen vaše smysly s vámi hrají nekalou hru a vy se propadáte do apatie, mnoho endorfinů se vám rozkládá v hlavě a vy máte pocit, že na vás někdo vychrstl živou vodu, ale jak se opaříte, když zjistíte, že ten člověk naproti neprožil to sámé, nemá ty samé tužby, nejste mu povůli či vámi přímo opovrhuje. Jak se živá voda změní ve studenou sprchu a vy byste si nejraději prohnali nůž hrdlem. Asi takové pocity jsem z toho filmu měl. Nebýt tam pár suchých míst v restauraci atd. neváhal bych ani chvíli a tak jako lásce na první pohled dal bych hned hvězd pět, takhle s chladnější hlavou a klidnějším srdcem dávám hvězdy čtyři, ale pro rozkvétajícího se muže je nutné vidět tento film.
Zajímavé dílo, hlavně mě zaujala ta animace propojená s reálným světem. Vtip to mělo, ale nic nového se od toho čekat nedalo. Vtipná scéna v posteli byla fakt super, kdy se nezkušená žena snaží navodit tu správnou atmosféru a vzrušení tim, že využívá rad z dámských časopisů. Je to osvěžující film, nemusíte nad ním přemýšlet, ale příběh to má a neni fádní, jak to často bývá. Možná to uprostřed vtip chvíli ztratí, ale pak je hned zpět a dvojnásobný. Konec mě rozesmál.
Tohle je opravdu pro ženy, film se scénářem podle konceptu, nic, co by nadchlo, snad jen prostředí bylo krásné, naštěstí pro nás je to blízko a můžeme se tam podívat, ale pro američana je to neprobádaná půda, kde nikdy nebyli. Zajímalo by mě, jestli vůbec znají Romeo a Julii, ale to se filmu netýká. Nemůžu to hodnotit za víc, protože žádný prožitek ani požitek mi film nepřinesl.
Nevim, jesli 40 epizod stačí na hodnocení, ale slibuji, že budu sledovat dál a podle toho eventuelně měnit hodnocení. Možná to neni až tolik vtipné jako Naruto, ale občas se řádně zasměji. Má to hezké boje, i když od dob Yu-Yu Hakusho už celkem předvídatelné. Ale stále mě to nějakým způsobem baví a soul society je zajímavé místo na táborák. Hlavní hrdinové jsou osobnosti, ale nejsem si jistej, že každému se dává stejná měra pozornosti, což je občas škoda.
Takový Naruto v hranné podobě. Nemohl jsem čekat nejspíš něco jiného, nebylo tam zrovna nic, co by mi vzalo dech, ale stále to mělo úroveň velmi dobrého filmu. Škoda jen, že na to nebylo více peněz, některé scény by s pořádnou tehcnikou vypadaly úžasně. Doufám, že v brzké době bude zase něco s podobným tématem.
Hrozná vykrádačka amerických sci-fi seriálů, nevíce asi Battlestar Galactica. Ale zase musim uznat tu nápaditost. Japonci by měli zůstat u sci-fi anime....
Kdo je vlastně tím nepřítelem? Je to člověk, organizace, stát sám sobě a čí je to vlasně nepřítel, občana, organizace, státu? A je to vůbec nepřítel? A kdo je vlasně spojenec? A kdo má vlastně tu moc? A kdo vlastně rozhoduje? A ten, co řídí taxík, je to vůbec jenom taxikář?
O tom, že tanec je univerzální jazyk, a že sny se můžou plnit. Že i tvrdý muž v roli otce může být oblomen svým synem, jenž by se mohlo zdát, že dělá zženštilí sport. Ale talent malého brita je tak obdivuhodný, že by roztančil i stávkující.
Podle žánru historický/životopisný jsem čekal, že se to bude týkat celého jejího života, jak vládla, co udělala pro lid atp., ne o milostné korespondenci mezi ní a princem Albertem. Celkově mě film zklamal. Příště by to chtělo více reálií než jen romantické plky o tom, že potřebuje něčí pomoc.
Ono, kdyby to nemělo tak pozitivní ohlasy od těch po lásce dychtivých žen a ability upírů, které už známe, mohl by to být i velmi dobrý film, s charismatickými herci (až tedy na Kristen Stewart, je pěkná, ale ty výrazy, jako kdyby měla nějakou svalovou chorobu), hezkym, romatickým příběhem. Zápletka je tedy hodně jednoduchá. Ale celkově si myslim, že úroveň filmu jde trochu nahoru. Nebude to asi moje oblíbená sága, ale viděl jsem i horší filmy, s horšim nápadem, s horšim zpracovánim, horšími herci, ale s lepším fanclubem.
Německý film nijak nesleduji, ale tenhle mě opravdu bavil, příběhem originální, zavzpomínaní na zničení berlínské zdi a následný prodej jejích kamenů :D. No zasmál jsem se tou vychcaností evropanů a neznalostí američanů. Celkově velmi zábavný snímek. Takový snad byl už jen Good bye, Lenin!
Po shlédnutí 15 dílů jsem to pořád viděl na 5*, ale potom atmosféra začala spomalovat, bylo tam hrozně vzpomínaní, co se událo před tim a celkově to ztratilo ten spád, i když samozřejmě víc akčnější, trochu méně romantičtější, ale ty prvky tam stále jsou. Nemohu tento seriál porovnat k IRIS, protože jsem seriál neviděl, jen kus filmu, ale byl tak nudný, že jsem ho vypnul. Jak nastínil Vavča, kiksů tam bylo několik, ale bez toho se neobejde snad žádný film. Největší, čeho jsem si všiml, že když se agenti Lee Jung Woo a Yoon Hye In po misi v Itálii pronásledují v autech, jednou je místo řidiče u Yoon Hye In nalevo a jednou napravo. Nemluvě o zásobnících u pistole, které jsou na 100 kulek :). Ale celkově je seriál skvělý a určitě po celou dobu bavil.
Sherlock Holmes jako akční hrdina? Ne, nelíbilo se mi to, mam ho rád jako anglického gantlemana, bez toho, aby uháněl ženské, mlátil do pochodujícího tanku a jeho společník byl sexy chlap s modrými oči (Watson byl malý a podsaditý). Samozřejmě akční scény, výbuchy atd. měly něco do sebe, ale v poslední době každý film, co má velký rozpočet a kvalitní filmové efekty vypadá dobře, ať je to blbost nebo ne. Takže vizuální stránka byla fajn, herecké výkony se mi líbili, asi jsem byl opravdu oslněn charismem Juda Lawa. Takže film 40%
Není nad to si posloechnout historky tohoto osobitého, kypernějšího moraváka, který svým hereckým umem dokázal z každého filmu udělat poklad, tím dalším v české historii byl už snad jen Rudolf Hrušinský.
Bylo to.... No řekněme nezajímavě zajímavé. Kam až oči dohlédnou předvídatelné, jak myšší kousnutí. Mohlo to být trochu vtipnější, protože takhle napjatá atmosféra, jaký kriminálník by to vydržel... A co byl vlastně plán Travolty? To chtěl odjet na Bahamy nebo co chtěl dělat? Konec byl dost nedomyšlenej nebo tedy spíše směřoval k tomu, co se stalo.
Věc: Počátek (2011)
Tři mušketýři (2011)
Onigamiden (2011)
Je to taková hezká pohádka, celkem předvídatelná, ale spíše pro mladší obecenstvo. 65%
Hyeol-too (2010)
Rašomon (1950)
Chi to suna (1965)
Zase ona! (2010)
Soosanghan Gogaekdeul (2011)
Horší to už nebude (2006)
Fakta Barbory Tachecí (TV pořad) (2009)
Pyongyangsong (2011)
Sa-rang-eun Bit-eul Ta-go (2010)
Geomi sup (2004)
Tokkiwa Lijeodeu (2009)
2046 (2004)
Jjae Jjae Han Romaenseu (2010)
Dopisy pro Julii (2010)
Bleach (TV seriál) (2004)
Shinobi (2005)
Uchû senkan Yamato (2010)
Nepřítel státu (1998)
Billy Elliot (2000)
Královna Viktorie (2009)
Twilight sága: Zatmění (2010)
Zloději času (2002)
Český název je tady tím největším spojlerem toho, jak se budete cítit po dokoukání na tento film.
Vždy připraven! (2010)
Atena: Jeonjaengui Yeosin (TV seriál) (2010)
Sherlock Holmes (2009)
Silvestry Vladimíra Menšíka (TV pořad) (1993)
Únos vlaku 1 2 3 (2009)