Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Město duchů (2008)  * 21.03.2010

Už ta neměnost v těch snímcích začíná být trapná, abych věděl u těch filmů co mě čeká...
     Chingu (2001)  ** 17.03.2010

Kamarádi do konce života? Jasný, ale nejspíš ho budeš mí kratší jak já... Spousta klišé, začínalo to celkem fajnově, ale pak se to zvrhlo v béčkovou gansterku. Anyway... želva by vyhrála. 40%
     Cheongchunmanhwa (2006)  **** 17.03.2010

Velmi zábavné, film hlavně o přátelství a překonávání překážek. Jít si za tím co chceme nejvíce a ono se to povede. 80%
     Donggam (2000)  **** 17.03.2010

Žánr romantický mi tam nějak chyběl, spíš mi to připomínalo drama, ale i tak to bylo krásné. Ten konec mě tak trochu naštval, ale v dobrém slova smyslu. 80%
     Densha otoko (2005)  **** 15.03.2010

Pěkný příběh, avšak někdy až moc přehnaný. Miki Nakatani byla okouzlující. 75%
     Dolryeochagi (2004)  **** 15.03.2010

Celkem jsem se pobavil, Taekwondo je skvělý sport a tady byl ukázán celkem zábavnou formou, ale ne úplně do detailu, což je možná i škoda. 75%
     Plačící pěst (2004)  *** 14.03.2010

I když osud obou je téměř identický v ringu stojí proti sobě. Ale spíše, než bojují jeden s druhým, každý z nich bojuje sám se sebou. Kde už jsem to jenom slyšel? Trošku předramatičtělá hudba, ale jinak fajn příběh u kterého se člověk nenadře se sledováním. 65%
     Baekmanjangjaui cheot sarang (2006)  **** 14.03.2010

Čekal bych, že to spíše bude komedie, což tam hlavně tedy ze začátku pár sekvencí bylo, ale poté to zajelo do romantických kolejí plného slz. Co musim vyzdvyhnout u tohoto filmu, že ve srovnání s jinými nás drží v tom slzavém údolí mnohem déle. Celkově 80%
     Pečeť vraha / Vzpomínky na vraha (2003)  **** 14.03.2010

Jak se díky beznaději dokáže člověk změnit a skoro i někoho zabít, z poklidného chlápka se stává zběsilec. Film se musí vidět a konec ve vás nechá otazník, který nesetřesete zavřením očí, ale budete ještě nějakou dobu přemýšlet, kdo vlastně? 75%
     Harry Brown (2009)  **** 10.03.2010

Takovejch už tu bylo kdo vzali spravedlnost do svých rukou... Ale snad nikdy to ještě nebyl stařík v podání Michaela Ciana, který si může říkat pan herec. Jak už je zde řečeno celý příběh celkem dobře akčně plyne, zadna hlucha mista i to konečné výtržnictví, ale ta hospoda je jak z příručky "Jak zakončit film". 75%
     Čas (2006)  **** 10.03.2010

Vlastně ani nevim jestli mam být smutný nebo ne, jestli to byl on nebo to nebyl on... A kdo je vlastně kdo? Trošku matoucí? Velmi vydařené a nevšední dílo, které vám vnutí myšlenku, jestli jsme to stále my, když podstoupíme operaci, která na našem vzhledu něco změní, jestli změní jen náš vzhled nebo i nás uvnitř. V tomto filmu však odpověď nehledejte, ale pro varování se podívejte. 80%
     Eorin shinbu (2004)  **** 08.03.2010

Sranda, trochu té romantiky i dramatu, ale docela bych si to dokázal představit jako japonský anime seriál, či jen film. I tak se mi to moc líbilo. 75%
     82. Annual Academy Awards (2010)  **** 08.03.2010

Velmi dobrá atmosféra v kině Světozor, velmi dobří moderátoři, jak američtí, tak čeští, i když dabing byl někdy občas na obtíž. A Ben Stiller měl asi nejlepší předávání. Btw. škoda, že zrušili Sacha Barona Cohena. 75%
     Katka (2009)  ** 07.03.2010

Třeštíková nám ukázala možná až moc... Neřikám, že je to špatný dokument, ale takových je tu spousta, vždyť ti lidé si za to můžou z větší části sami. Vlastně by se celý dokument dal zkrátit na dvě fotky, ona předtim, ona potom. Hlavně z těch Katčiných keců jsem byl už otrávenej, pořád to samé "Jdu na detox" "Nevydržela jsem to, musela jsem si šlehnout." bla bla bla. Takových holek, kluků je kolem nás spousty, jen jedna se nechala nafilmovat. Btw. co z toho vlastně vůbec měla? Peníze? To by si měla Třeštíková nafackovat, že jí dává na drogy. A pokud ji za to nedala nic a Katka chtěla jen ukázat lidem co z nich udělají drogy, tak je ještě hloupější, než doopravdy je, mrzačit sebe pro informovanost druhých. 40%
     Keurosing (2008)  ***** 06.03.2010

Silný zážitek, už podle komentářů zde, jsem věděl, že to nebude nic pro slabé povahy. Jak ten otec i já se cítím úplně bezmocný po tomhle filmu. Snad není nic smutnějšího, než tragédie, kterou napíše sám život. Krásně zpracováno. 90% Ps.: Určitš si přečtěte komentář od Molotova.
     Big Lebowski (1998)  ** 03.03.2010

Očekával jsem od tohoto filmu mnohem víc, zasmál jsem se snad jen jednou a to už, aby nebyla tak dramatická atmosféra. Příběh byl celkem jednoduchý ani ne moc zamotaný, jak bych od bratrů čekal. Ostatní aspekty filmu byly dobré, proto 2, jinak bych ještě ubíral. Btw. plytká mluva obou dvou hlavních aktérů (Bridges, Goodman) se mi celkem hnusila, než aby mi přišla vtipná. 30%
     Suchwiin bulmyeong (2001)  *** 02.03.2010

Na mojí povahu až moc depresivní dílo. Samozřejmě, že žít v Jižní Koreji po válce s amričany za zády a ekonomikou na vesnici jako v dobách nevolnictví nebylo snadný, ale těch pár příběhů co se dělo v tomto filmu byly až přehnané. 55%
     Radio (2005)  **** 01.03.2010

video zde www.youtube.com/watch co s námi můžou udělat mass media. 80%
     Piráti na vlnách (2009)  **** 01.03.2010

Už jenom za výběr té hudby jsem chtěl dát 5*, ale nakonec tu přeci nehodnotim hudbu, ale film. I tak je to skvělý počin, u kterého jsem se nenudil a o zábavu jsem měl vystaráno. Byl jsem zrovna v Anglii, když měl tento film premiéru a vůbec se nedivím těm nadšeným davům a kladným ohlasům ze stran publika, jen mě mrzí, že to vidím později, ale přeci stále lepší jak nikdy. 80%
     Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003)  ***** 27.02.2010

Hned počáteční scenérie mě nadchla, příběh byl umístěn do krajiny klidu a harmonie. Nejvíce co mě na celém filmu zaujalo byli zvířata, jenž v každém období bylo jiné (ryba, kohout, kočka, had, želva), nejdříve jsem si myslel, že to je podle čínských roků a vyvarovali se tygra, draka apod. ale symbolika bude nejspíš jinačí. Celkově je to velmi fascinující dílo na zamyšlení, hlavně o změnách v životě, které nám čas přináší. 85%
     Urideului haenbokhan sigan (2006)  ***** 26.02.2010

Film mě celkově bavil, ale něco tomu chybělo, po celou dobu měl tak 65% celkem takový dobrý korejský film, ale spoiler! když Yun-soo řekne "Já už nechci zemřít, chtěl bych žít navždy i mezi těmito zdmi" (Necituji doslovně), celý film dostal nový spád i já jsem ho začal pozorněji v napjetí sledovat a konec mě opravdu njakým způsobem zasáhl. 85%
     Keulraesik (2003)  **** 26.02.2010

Hezký romantický film, ale konec byl hodně přitažený za vlasy. Jinak hudba podkresluje příběh moc pěkně a hodí se určitě do žánru. 75%
     Yeonae soseol (2002)  ***** 26.02.2010

Netušil jsem, že mě to tak dojme, před viděním jsem byl spíše skeptický a neočekával jsem mnoho, ale čim více filmu ubýhaly minuty, tim více mi to přidávalo k náladě, tolik pocitů mi film přinesl. Jsem teď zralej maximálně na kapesníky. A konec, nic příjemnějšího i nepříjemného jsem čekat nemohl. 90%
     Pouta války (2004)  **** 25.02.2010

Epická hudba bych mohl říct tomu dodala ten správný ráz. Jinak velmi lidsky převyprávěny zvěrstva války a jak válka lidi zmení. 80%
     Gongdong gyeongbi guyeok JSA (2000)  ***** 25.02.2010

Musim říct, že tohle mě nadchlo, celé to bylo podkreslené pěknou hudbou a příběh o přátelství nepřátel byl udělán velmi dobře. I když by se chvílemi mohlo zdát, že je to krimi, tak to má spíš celkově ten dramatický žánr. Jinak nejspíš to neni zrovna snímek pro ženy, tady je to spíš chlapi sobě, mimochodem občasné komiscké vsuvky mě bavily a odlehčily celkem drsnou atmosféru. 85%
     Siworae (2000)  ***** 25.02.2010

Lituji u tohoto filmu jen jediné věci a to, že jsem viděl the Lake house dřív a tudíž jsem spoustu věcí věděl, ale i tak mě film velmi potěšil a opravdu není nad originál a korejská romantická dramata. 80%
     Malaton (2005)  ***** 24.02.2010

Silné drama o autistovi, jenž se díky běhu stává "normálním". Ono to ani neni o jednom člověku, ale spíše o té nemoci, jak jí cítí nejbližší a jak to cítí okolí. Určitě velmi zajímavý pohled. Film měl i pár humorných pasáží, jako třeba "fart outside" atd. Nedivil bych se, kdyby Seung-u Jo dostal Oskara za svůj výkon, to by však musel Malaton být americkým filmem. 85%
     Neukdaeui yuhok (2004)  ** 24.02.2010

Začátek se vyvíjel celkem slibně, mělo to spád a byla i sranda, pak však nadešla ta chvíle romantická a melodramatická, kde ubrečená holčička si nedokáže vybrat... Její ubrečený xicht mě bude strašit ve spaní. Mno, ale proč ty dvě? Za ten začátek a celkem povedené akce, akorát na to, že to má žánr akční jich tam bylo až moc málo. První polovinu filmu hodnotim velmi slušně i z hlediska hudby. Začátek 80% konec 10% celkově tedy 45%.
     Sseom (2004)  **** 24.02.2010

Začátek byl takový pomalejší, ale začínal se rozvíjet celkem slibně příběh. Střed měl pořádné grády, občas jsem nevěděl kde mi hlava stojí, bohužel konec byl celkem lehce čitelný a věděl jsem co se stane. Avšak stále mi ty 2/3 filmy vystačily na 4 hvězdy. Hudba byla velice dobrá a hodila se. Příběh byl spíše krimi, než akce a i když podobná zápletka byla ve více filmech, tady se do poslední chvíle nevědělo, kdo vlastně. 75%
     Yasu (2006)  **** 23.02.2010

Spravedlnost je slepá, o tom jsme se učili již ve školce, tady nám to hezky zopakují a přidají do toho krev a obvyklé korejské násilí. Příběh a osobnosti hlavních hrdinů se mi líbili a tak nechávám hodnocení na horší 4. 70%
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah