Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Biografie (6)

Lola Tung (herečka)

29.07.2023

Lola Tung je americká herečka, modelka a sociální influencerka. Věnuje se také namlouvání audioknih. Nejvíce známá je díky své roli v seriálu Léto, kdy jsem zkrásněla. Její matka je čínského a švédského původu a otec je východoevropského původu. Její babička z matčiny strany je Švédka. V roce 2020 Lola absolvovala střední školu… (více)

Maddie Ziegler (herečka)

19.09.2014

Maddie Ziegler je americká tanečnice, herečka a modelka. Narodila se 30 září roku 2002 rodičům Melisse a Kurtovi Zeigler v Pittsburghu ve americkém státě Pennsylvania. Meddie začala tančit ve dvou letech a postupně se dopracovala k jedné z nejuznávanějších dětských tanečnic. Vystupovala v mnoha videoklipech ale její úplně… (více)

Marine Vacth (herečka)

21.07.2014

Marine Vacth se narodila 9. dubna 1991 v Paříži kde také vyrostla do 171 cm vysoké krásky. Již v patnácti letech si ji všimla modelingová agentka v nákupním centru a zanedlouho se z ní stala prvotřídní modelka a tvář takové módní značky, jako je Chloé. Z modelingu to už byl pouze kousíček k herectví a tak si vystřihla pár… (více)

Michelle Borth (herečka)

21.07.2014

Michelle Borth je americká herečka a producentka známá zejména ze seriálu Hawaii Five-0. Takto krásná, pětatřicetiletá, 168 cm vysoká žena se narodila a prožila většinu života v New Jersey. Vystudovala  univerzitu BFA in Acting v New Yorku kde v roce 2001 obdržela titul z divadla a umělecké historie. Řadu zejména mužských… (více)

Meaghan Martin (herečka)

26.04.2014

Meaghan Jette Martin se narodila 17. února 1992 v Las Vegas. Její kariéra začala už v pěti letech, kdy byla modelkou v Disney fashion show. Během času se vypracovala na herečku, zpěvačku, tanečnici a muzikantku. Své pěvecké nadání ukázala při natáčení filmu Camp Rock a Camp Rock 2, kde se díky těmto rolím stala populární i mimo… (více)

Melanie Papalia (herečka)

19.04.2014

Melanie Papalia nar. 11. července 1984 se narodila jako Melanie Rose Papalia ve Vancouveru. Tato půvabná 163 cm vysoká herečka proslula zejména rolí ve filmu American Pie Presents: The Book of Love.Mezi její nejnovější role patří i thriller The Den, kde si zahrála hlavní roli a byla velmi dobře přijata kritikou. Sama však… (více)

Reklama