Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 227)

plakát

Jedině Tereza (2021) 

Takovej kýč, ale celkem koukatelnej.

plakát

Třináct životů (2022) 

Nemyslel jsem si, že si užiju film kde se budou chlapy potápět a komatizovat malý kluky. Úplně mě překvapilo, že jsem film vůbec nezaznamenal v kinech, nebo mě to prostě nějak minulo a přitom to je jedna z největších podívání roku 2022. Thirteen Lives i přes dost dlouhou stopáž je neuvěřitelně dobře zahraný a napsaný - což psál sám život.

plakát

Moonfall (2022) 

Tak jo konspirátoři všech zemí "myšleno usa" spojte se. Nemůžu říct, že to bylo vyložene utrpení, ale upadající se hvězdy "myšleno fimové" vymýšlí kokotiny. A bože ty strašný efekty na to se ani nedá co říct.

plakát

Že by Amor? (2022) 

Docela příjmená komedie? no nevím, ale příjemný film. Co hodnotím jako rozhodně velké plus je krása Riley Dandy, protože ona je opravdu moc krásná. Takže díky tomu se na to dobře koukalo :) já vím povrchní parchant, to už jsem slyšel

plakát

Samaritán (2022) 

Hrozně jsem se na nový film Sylvestera Stallone těšil, ale asi mu docházeli peníze, protože tohle je po všech stránkách opravdu špatný film. Začátek byl slušný a dokonce i koukatelný, ale od poloviny filmu se to táhlo jak smrad když si prdne těhotná holka... každý kdo to poznal tak ví.

plakát

Z každého konce (2022) 

Přijde mi, že Lili Reinhart hraje jen v romanťárnách. Look both ways nebylo špatný, ale co bylo super jsou ty animace a i když jeden z těch konců se mi nelíbil, celkově to bylo povedené.

plakát

Royalteen (2022) 

Asi bych nebyl tak přísný, kdyby nebylo toho konce. To jako fakt? Celkem se na to dobře koukalo, navíc Norsko mám rád, ale tím koncem to opravdu posrali. No podívej se a pak řekni.

plakát

Pád: Kauza Boeing (2022) 

Celkem se mi líbí, že americká společnost natočí dokument o jiné americké gigantické společnosti v nelichotivém pohledu. Ale je fakt, že Boeingu nevěřím sám ani slovo. Nastoupit do jejich "nového" letadla je jako hrát ruskou ruletu. Bohužel aniž by to dokument nějak zlehčouval, přišlo o život více než 300 lidí a Boing si létá dál.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Vtipy byly fajn. Kolikrát jsem se i docela zasmál, ale Thor a romantika nejde moc dohromady. Dobrý asi bylo, že šlo opravdu o hodně volné pokračování. Spíš nová linie. Teda doufám, že i poslední :D

plakát

2 srdce (2020) 

Tak nevím zas taková pecka to pro mě nebyla. Klasická slaďárna s celkem povedenými herci - hlavně Tierou Skovbye, která je fakt krásná. Jinak ale ze začátku spíš zoufalé a zbytečně chaotické. Zajímavé je, že Jacob Elordi začíná být dost obsazovaným hercem.