Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 229)

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) 

Průserová čtvrtá konečna řada byla zklamání pokud srovnáváme s tím co už bylo v tomto kouzelném seriálu natočeno. První 3 série byly až famozní, ale tohle byla ostuda. Tvůrci se zbytečně zaměřili na gerdrovou neutralitu aby to bylo cool a přesně to to nebylo. Taková škoda, ale za tohle zprznění bych jim dal šroubovák do oka.

plakát

Ještěr (2023) 

Byl jsem na váškách zdali mám hodnotit 3 nebo 4 hvězdy. Nakonec jsem dal vyšší hodnocení, protože Benicilo Del Toro se mi fakt moc líbil. První půlka až 3/4 filmu bylo spíš krimi. Ne že by to bylo špatný opravdu dobré krimi, ale v poslední třetině už začíná být jasné kdo je ten hajzl, no vlastně i mnohem dříve, ale stále tomu dáváte šanci. Určitě stojí za vidění.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Jsem mile překvapen. Ano vůbec se mi do toho nechtělo, Chris Pine, je takový divný herec, nemastný neslaný a Michelle Rodriguez jakby smet a tady to není jinak, ale celkově to prostě funguje. Efekty se mi moc líbily a příběh také. Musím se tedy pokorně uklonit a poděkovat skyshowtime za skvělou podívanou.

plakát

Na křídlech lásky (2023) 

Obsadili hezkou holku, natočili krásnou přírodu a přidali hodně špatný příběh jak z bravička. Tohle byla ostuda a být jedním z herců tak se jdu raději utopit. Hroná píčovina.

plakát

Ghosted (2023) 

No teda to je překvapení, že komedie je natočená jako komedie. A náhodou funguje. Jasně že tam jsou naprostý kraviny, které do akčních filmů patří. Takový odpušťák na jednu noc. A co si budeme povídat Ana de Armas je fakt děsná kočka. To mi nikdy nevezme

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Krasojízda s úžasným Idrisem Elbou. Tohle jsem nečekal. Akční a zajímavé od začátku do konce a to v každém díle. Nikdy se člověk nenudí a kvalita je ve všech dílech stejná. Mrzí mě trošku ten konec, ale zase třeba je tu prostor pro druhou sérii a kdyby byla i když nemusí tak by mi to vůbec nevadilo. Jeden z nejpovedenějších seriálů

plakát

Bronson (2008) 

Michael Petrson aka Bronson nebo Salvador, nebo kolik to má přezdívek je a byl určitě surový psychicky narušený rváč. Nicméně film o něj by byl nudný nebýt Toma Hardyho, které v každé své roli vymáčkne něco za co ho musíte milovat. Neuvěřitelný herec zahrál neuvěřitelnou roli. Za to prostě musím dát o hvězdu více

plakát

Tom Clancy: Bez výčitek (2021) 

Mírně podhodnocený film. Ono totiž naše společnost kouká zbytečně na detaily a snaží se kritizovat. Jasně without remorse není bůh ví jaký filmík, ale je akční. To si zapamatujte akční a to splňuje. O tom to je dámy a pánové, protože v reálném světě se tohle opravdu neděje. Je to stejně jako ve street pornu. Jůů ty jsi krásná a šukatelná dáš mi za pěťák? dám to je super potkat takhle lásku...no nechci vám brát iluze, ale stejně jako v pornu tak ani v akčním filmu se nedočkáte reality.

plakát

Idol (2023) (seriál) 

Chápu proč to někteří puritání budou hodnotit blbě a že s to Euforii nemá nic spolenčého což nemá, ale the Idol je kurevsky dobrý a mladá kráska Vanessy Paradice, je jí velice podobná a úžasná. Jasně je to nebité sexem a zpěvem, ale o tom to je. Komu se to nelíbí, ať jde doprdele, protože seriál byl boži, hlavně kvuli Deppce

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Když jsem viděl Jennifer nahou, přišlo mírné zklamání. Ta bohyně není tak úplně bohyně. Spíš je to bobr převlečený za bohyni. No jasně nevěřím, že v reálu tak má takový porost, ale ani prsa najsou tak dokonalé, jak by člověk čekal. Jo a k filmu, až na píseň v restauraci celkem průměrný snímek, který ale nad míru pobavil, takže musím hodnit kladně.