Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (7)

plakát

Alois Nebel (2011) 

Tenhle film v sobě něco má, ale já jsem to neobjevila. Tohle není můj šálek kávy.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Krásný český film, který se u nás jen tak nevidí. Jestli nemáte náladu a chcete si odpočinout u "fajn" filmu, kde nemusíte nad ničím přemýšlet, doporučuji. Z kina jsem odcházela s dobrou náladou a pocitem, že život máme fakt jenom jeden, tak si ho aspoň musíme pořádně užít. Doporučila bych všem ženám, které po čyřicítce propadají depresi, že už jsou staré a naodpis. Hláška "nepodceňuj IQ svoji frndy" , se mi vryla do paměti. A výkon Elišky Balzerové dává tomuto filmu výbornou šťávu. 4,5*

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Pro mě klasika. Pokud je venku škaredě a já nemám co na práci, jen chuť pustit si parádní film, zabalit se do peřiny a přikusovat čokoládu, sáhnu jednoznačně po P. S. I love. Romantický snímek, který se odehrává ještě v romantičtější přírodě, vás se slzami v očích donutí se smát. Nádhera.

plakát

Mezi zdmi (2008) 

Tak tohle jsem nečekala. Film ze školních lavic, na který budu dlouho vzpomínat a to díky žákům a jejich originálním nehereckým výkonům.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Tento snímek jsem viděla víckrát a můžu říct, že jsem se pokaždé od srdce zasmála. Více takových filmů, u kterých zapomeneme na starosti a usínáme s úsměvem na rtech.

plakát

Tajemství Jiřiny Bohdalové (2011) (TV film) 

Dokument o ničem. Že je Jiřina báječná herečka plná energie víme všichni. Tak proč celý dokument jen o tom, jak ji všichni chválí? Od názvu Tajemství JB, jsem čekala nahlédnutí do nějaké její skryté komůrky, kterou většina lidí nikdy neviděla. Naštěstí jsem tento snímek viděla na Filmovém festivalu ve Zlíně, kdy byla přítomná osobně paní Bohdalová a následná talkshow s ní byla famózní.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Tento film ukázal, že i v jednoduchosti je krása. Příběh jasný už od začátku, ale nutí vás dívat se dál. A na konci zamáčknete slzu.