Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hell on Wheels

Hell on Wheels (2011)

Osamělý pistolník a bývalý voják jihu hledající pomstu přijíždí do centra dění stavby železnice, která má spojit oba břehy severoamerického kontinentu. Ve stanovém městečku, které se posouvá s postupem kolejí na západ (Hell on Wheels) potkává postavy, které vytváří drsnou kulisu tohoto místa – podivínského pastora, černocha Fergusona nespokojeného se svým podřadným postavením, irské bratry podnikavce McGinnesovi, šíleného slizkého Švéda, majitele železnice Duranta. Nájezdy indiánů a banditů nejsou jediným ohrožením stavby tratě, rasová nesnášenlivost, nevraživost mezi účastníky nedávné občanské války, hrubé vyděračské praktiky, intriky mezi zaměstnanci železnice dává dohromady skvělý příběh z divokého západu bez příkras. Druhá série co do kvality jde ve stopách první a možná i překonává nastavenou vysokou laťku.

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

Vítejte ve speciálním vyšetřovacím oddíle poskládaném z policajtů, kterých se zbavilo protidrogové oddělení, oddělení vražd, kartotéka, nebo pořádkové jednotky. Za pár dílů si tihle zkrachovalci policie Baltimore tak nějak sednou, najdou se na nových místech a začnou rozplétat první drogový případ, který od spodiny na ulici sahá až nahoru do vysoké městské politiky. Já si taky za chvíli oblíbil tyhle policejní zmetky, kteří se zakousnou do případu jako buldoci. Přesto nečekejte perfektní policejní práci na jejímž konci zaklapnou všem padouchům na zápěstích želízka. I tihle policajti dělají chyby a nadřízení, kteří hájí své kariérní zájmy jim hážou pod nohy klacky a někdy se prostě taky něco posere a tak se stává, že některé velké ryby vyklouznou ze sítě. Druhá řada slabší, ale pořád silný nadprůměr a už se s chutí zakusuji do třetí.

Ash vs Evil Dead

Ash vs Evil Dead (2015)

Ash Williams je bez démonů obyčejný looser prodávající v zapadákově elektroniku, ale když opět začne kniha mrtvých přivolávat smťáky, nasadí si Ash na pahýl motorovou pilu, do levičky sevře starou brokovnici a je z něho opět ten starý cynický parchant co si dokáže naporcovat smrťáka k snídani.

Bosch

Bosch (2014)

Knižní série Harry Bosch od Michaela Connelliho patří mezi špičkové detektivní čtení a tenhle seriál mu nedělá vůbec ostudu, naopak vtáhne diváka do děje moderního kriminálního thrilleru, který se rozehraje po celých deset dílů bez krkolomných dějových zvratů až k finálnímu vyvrcholení.

Ray Donovan

Ray Donovan (2013)

Ray Donoven je chlap, který pro své klienty řeší ožehavé záležitosti drsným stylem, který je většinou za hranou zákona. Vše se začne komplikovat, když po dvaceti letech propustí jeho otce z vězení a Ray má víc starostí zahladit problémy ve své rodině. Seriálová pecka, která je s každou svou sérií lepší a lepší.

Westworld

Westworld (2016)

Důmyslně vypracovaný strhující příběh, šokující zvraty, napětí. Jednoznačně nejlepší sci-fi seriál co jsem viděl.