Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (6)

Ants in the Plants

Ants in the Plants (1940)

Krátký film Ants in the Plants zobrazuje souboj mravenců s mravenečníkem.

Song of the Birds

Song of the Birds (1949)

Krátký animovaný film Song of the Birds vypráví o chlapci, který si doma hraje s puškou a postřelí malého ptáčka, který se právě učí létat. Když zjistí, že je mrtvý, velmi toho lituje a chtěl by ptáčka oživit. Nakonec ale vše dobře dopadne, protože ptáček byl pouze zraněný.

John and Karen

John and Karen (2007)

Krátký animovaný film John & Karen je o omluvě, se kterou přichází John za Karen. Omluvou se tak snaží napravit to, co jí předchozího večera všechno řekl.

Monstrejo, The

Monstrejo, The (2009)

Maminka uloží svou malou holčičku ke spánku, zhasne, zavře dveře od pokoje a je tma. A pomalu se začnou otvírat dveře od skříně.

Thousand Words, A

Thousand Words, A (2008)

Mladík si během cesty vlakem všimne krásné dívky. Dívka bohužel vystoupí z vlaku dříve než on, ale zapomene na svém sedadle fotoaparát. Mladík si fotoaparát odnese domů a večer si doma prohlíží fotky. Při prohlížení zjistí, že si ho dívka ve vlaku vyfotila. Na základě indicií z fotek se mladík rozhodne krásnou dívku najít.

On Time

On Time (2008)

Na letišti sedí smutný mladík, jeho přítelkyně odmítla jeho žádost o ruku. Přisedne si k němu cizí muž a dá se s mladíkem do řeči. Po chvilce muž ukáže mladíkovi kufřík a svěří mu tajemství - kufřík ukazuje budoucnost půl minuty dopředu.

Reklama