Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (115)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

1. série - 80%, 2. série - 80%, 3. série - 85%, 4. série - 100%, 5. série - 90%, 6. série 90%, 7. série - 100%. Díly 7x04 a 7x08 mě naprosto uchvátily.

plakát

Skyfall (2012) 

Naprosté zklamání! Film se točí kolem nijaké, okoukané zápletky. Tajný agent (vlastenec a odpadlík) se vrátí zpět do služby. Oholí si vousy, nahodí oblek... Bond je však "zlomený" a naprosto z formy a celý film o něm ostatní mluví jako o "starém šrotu". V polovině filmu se skoro bez vlastního přičinění dostane před hlavního záporáka. Ten působí chvílemi schopně, ale v zápětí je z něho duševně narušený "břídil" (záporná postava z B-čkového filmu se Segalem působí lépe), který vlastně nemá pořádný důvod k likvidaci MI6. Bondgirl není ani příliš charismatická, navíc je z hlediska děje naprosto zbytečná. Od začátku je jasné, že M už...Končí. Q jako jedna z mála postav dobře plnila svou roli. Název filmu Skyfall sice zní dobře, ale podle mého je nevhodně zvolen (až po dvou hodinách filmu se divák dozví co to vlastně znamená Skyfall). Vtipy mě nijak nenadchli. Snad jediná vtipná scéna byla s "Buldočkem" na kancelářském stolku. Film má sentimentální příměs aneb "Časy jsou zlé..." (výbušná pera už jsou minulost, bondův starý Aston Martin, ...). Závěr: Třetí bondovce s Danielem Craigem nesedí přehnaně britský styl a "obraz (kamera, střih)". Těměř 2 a půl hodiny "vaření z vody", u kterého si říkám, jaká byla vlastně myšlenka? Podle mého názoru je film velmi, ale velmi přeceňován. Nejslabší díl z nových bondovek. Slabé 3 hvězdy.

plakát

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 

Film má malé hodnocení jen kvůli nepřizpůsobivosti a naprosté averzi ke změnám některých uživatelů. Děj sice není nijak převratný a nepředvídatelný, ale na tři hvězdy stačí. Hlavní postavu zcela zastiňuje Han. Hudba ve filmu je dobrá a svým obsahem se k Tokiu hodí. Čtvrtá hvězda za Hana a Vin Diesela na konci.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

1.série - 80%, 2.série - 70%, 3.série - 80%

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Atmosféra mě více než překvapila (téměř kvalitou srovnatelná s Přežít!). Hodnocení prvních dílů. Uvidíme co bude dál :)

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) 

I když je těžké srovnávat oba filmy Grindhouse, tak je Auto zabiják mnohem kvalitnější. Planeta teror mě přeci jen zklamala. Auto zabiják v čele s Kurtem Russelem má skvělou atmosféru a překvapivě i trochu toho napětí.

plakát

Oko (2008) 

Nic nového pod sluncem! :)

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Přestože tento film šlape od začátku až do konce, tak mě zklamal. Vtipy byly dobré, ale to bylo asi tak vše.