Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (14)

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

První díly super ale už ty pařížský scény fakt bejt nemusely...kazí se to, což je škoda. :P

plakát

Osm statečných (2006) 

Film jsem nedokoukala, viděla jsem začátek a konec-s tím, že jsem si dopředu zjistila, kolik jich přežije, jinak bych k tomu konci stejně nepřeskočila. Film krásnej, ale ne pro moji povahu. Brečela jsem jako želva. Ale nechápu, jak se z obojků hafani dostali, když jim je utáhli, aby se právě z nich nedostali. :-) Jinak OK. Souhlasím s uživatelem cheyene. Dávám 5 hvězdiček.

plakát

Beethoven (1992) 

Slintající Beethoven. Film jsem měla ráda jako děcko, ale i teď po tolika letech ho ráda zhlédnu. :-)

plakát

Eva tropí hlouposti (1939) 

Nejoblíbenější film, nejoblíbenější herečka - jako vždy nádherná Nataša Gollová.

plakát

Padlé ženy (2002) 

Dobrej a chytlavej film, úplně z jiného soudku, než na co jsem zvyklá. Všem doporučuji.

plakát

Eliso, vrať se! (2010) (seriál) odpad!

Příšernost největší. Plus se mi sekl při "sledování" celej kompl a musela jsem restartovat. Počítač to nevydržel a nad tou hrůžou zkolaboval. NEDOPORUČUJI !

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) odpad!

Před chvíli jsem na to omylem přepla a už po pár minutách jsem nas*aně vypínala. ODPAD VŠECH ODPADŮ. ZA CO MĚ VŠICHNI TRESTAJÍ?! Jdu si omlátit hlavu o zeď.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Typický televizní seriál vhodný k odpočinku po "náročném" dni. :-)

plakát

Stalker (1979) 

Co jsem se setkala s názory na tento film, tak se dle nich lidé dělí pouze na dvě skupiny.První skupina jsou ti, co film viděli a nepochopili, popřípadě se nudou uhryzali a bezmyšlenkovitě smazali, kdežto lidé z druhé skupiny jemu propadli a bez mrknutí oka sledovali napětí a atmosféru, která hrdiny příběhu obklopuje. Sám jsem byla pohlcena naprosto luxusním příběhem o tajemném prostoru, jenž je pro jedny nebezpečná, život ohrožující zóna, pro druhé je to místo plné dobrodružství a něco jako domov, který je jako magnet přitahuje a nutí dále prozkoumávat záhady a místa, která zóna ukrývá. Tímto se řadím mezi nadšené fanatiky z druhé skupiny a nemůžu dát filmu nic jiného, než 5 hvězdiček. S knížkou film samozřejmě nelze srovnávat, neboť onen "piknik" Strugackijch je pro milovníky tohoto žánru jedním z top favoritů.