Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (9 138)

plakát

Přátelé - Rossovo utrpení (1996) (epizoda) 

"Víš, co je divný ?? Kačer Donald nenosí kalhoty.. Ale pokaždý, když vyleze ze sprchy, má ručník kolem pasu.. Chci vědět, jakej to má smysl !!" ;) Skvostná konverzačka o pár minutách děje a jasný vrchol třetí řady..

plakát

Přátelé - Monika zavařuje (1996) (epizoda) 

"Už nebudeš zavařovat ??" - "Mám novej plán !! Miminko !!" - "To budeš potřebovat větší sklenice.." ;)

plakát

Vřískot 2 (1997) 

"Předpokládejme, že vrah nebo vrahové maj aspoň půlku mozku.." ;)

plakát

Milenky (2018) (seriál) odpad!

Slovenský Sex ve městě ?? Tak to ani omylem !! Zhovadilé neinteligentní telenovelácké bezduché melodrama plné tlachání, které jednak ženy představuje v plné, či spíš vypité, nahotě jako tupé znuděné slepice, a které navíc zvlášť na poli dráždivých scén působí jako upachtěná parodie..

plakát

Na špatné straně (2018) 

"Seš fakt pěkná svině !!" - "Nápodobně.." Famózní Zahler touhle žánrovou hříčkou jasně dokazuje, kdo v současnosti vládne nezávislému filmu.. Pomrkává na Michaela Manna natolik jasně, totiž tmavě, že jen slintám blahem..

plakát

Doom Patrol - Pilot (2019) (epizoda) 

"Tvůj rukopis je příšerný !!" - "Mám roboprsty.." ;)

plakát

Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži (2007) 

"Smrdím jako sračky a francouzskej polda mi naflákal Zlatejma stránkama, tak mi sakra neříkej, že to není moje věc !!" - "Máš kliku, že nejsi v Hongkongu !! Tam jsou dvakrát tlustší.." ;)

plakát

Okresní přebor - Návštěva z kraje (2010) (epizoda) 

"On ten pan Hovorka támhle vzadu.." - "Jo, myslíte Ludva !!" - "Jo !! Tak von se mi vůbec nelíbí.." - "Tak to buďte klidnej, to von tady nikomu !!" - "No ne, on mi tam vomdlel !!" ;)Stylové zakončení výtečného projektu.. Velmi slušně vyleštěné zrcadlo..