Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení režiséři
Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

El Paso (2008)  * 15.03.2010

Díky filmům, jako je tento, si spousta lidí myslí, že cigoši jsou vlastně chudinky. Že si za svůj život odpovídá každý sám, to už tam není. A že když chci něco mít, musím si na to ušetřit nebo vydělat, a ne to čornout nebo koupit ze sociálních dávek, které beru místo práce na parchanty, které si vymrdávám jako o život, jen abych nemusel do práce. Na druhou stranu je pro lidi z těchto sociálních a etnických oblastí dost obtížné najít i špatně placenou práci, když jsou negramotní, nevzdělaní a jediné, co umí je šlapat a krást
     Dvojka (2009)  **** 15.03.2010

Poslední dobou od českých autorů čekám většinou nějakou nebetyčnou sračku, ale tenhle kousek mě docela překvapil. Příjemně ubíhající příběh kancl pitomečka a polodivoké čubky, která by zasloužila pár po hubě, kteří se snaží najít společně dávno ztracený vztah, i když podle mého nikdy žádný nebyl, a vyrazí si na výlet:-) A že se na výletech dějí divné věci, to se dávno ví...:-)
     Zloděj životů (2004)  ** 14.03.2010

Nebýt slabého konce, dal bych i tři
     Náhradníci (2009)  * 13.03.2010

Ne, že bych čekal nějakou pecku, ale tahle trapárna ještě předčila má očekávání. Willis se trochu ztratil a nemůže se najít, chtělo by to nějakou reinkarnaci, 12 opic 2, třeba:-))
     Flickan som lekte med elden (2009)  *** 09.03.2010

Souhlasím s názory, že je to slabší, než jednička. Přesto je ale tato slabota stokrát lepší, než 99% české produkce, zvláště té televizní!
     High Noon (2009)  * 09.03.2010

Místním vkládačům bych doporučil více vlastní invence a ne jen slepě vytuplé kopírování blábolů z IMDB. Mysteriozní na této kriminálce je jen tajemství, kdo to posral nejvíc, jinak nic. Jde o průměrnou kriminálku s trapnou zápletkou, pohlednou fízlačkou a mladým, krásným, hodným, milým, příjemným, sympatickým boháčem, který se do ní zamiluje a na rukou ji nosí. Nechápu, proč se běloch tahá s tlustejma negryněma, ledaže by to byl podobný choroš, jako Jackson a část svého jmění dal za vybělení. Dějové zápletky byly poměrně hloupé, trapně naivní padouch č. 1 byl jen hloupý násilník, padouch č. 2 byl debiil, který se mstil za prý zaviněnou smrt své barevné milé, hnus, fuj tajbl!
     Na vlky železa (2008)  *** 08.03.2010

Bylo to trochu přeexponované, ale vlastně proč ne? Téma bylo zpracováno citlivě, určitě více reálně, než ve většině podobných "realistických šokovadel" od renomovanějších autorů. Pravda, i zde si autoři neodpustili klišé s úplatnou policií, mafií ve státní správě, korupcí a levotou. To je sice drsná realita dnešních dnů, ale odvolávat se na to pořád? Výkony herců byly víceméně stabilní, nikdo nevyčněl ani milimetr nad svou obvyklou pózu, což u Hanáka, Klepla, Vaculíka, Matáska, Pavlaty a spoustu dalších bylo dobře, neboť v jejich podání je dobré herectví spíš urážkou, ale u jiných, jako třeba Švarc, Hybnerová a nakonec i Etzler v hlavní roli, mi trochu více herectví a méně pózy, chybělo. Ale i tak slušný kousek z české TV tvorby.
     Under the Mountain (2009)  * 07.03.2010

ztráta času
     Chromofobie (2005)  *** 07.03.2010

Jak moc rád jsem, že si žiju svůj život se svou ženou a svou rodinou, svou prací a svými koníčky, si uvědomuju ještě víc při koukání na filmy ze života údajné smetánky. Má žena není kráva, mí kámoši nejsou svině a já nejsem v prdeli:-))) jupíí
     Lítám v tom (2009)  **** 06.03.2010

Tak předně, není to ani komedie, ani drama, ale protože na filmy tohoto druhu jaksi kategorizace nefunguje, je to asi jedno. Každopádně jde o vcelku zábavný kousek, který nenudí, pobaví a sere jen malinko. A navíc, v kontextu všeho i to, co opravdu prudí, tedy ta malá ambiciózní píča, nakonec dopadne celkem slušně.
     Loft (2008)  *** 06.03.2010

Mohlo to být lepší, ale nakonec to mohlo být i mnohem horší. Podruhé to asi nedám
     Moon (2009)  **** 06.03.2010

Příjemné překvapení v marasmu posledních let, minimalistické scifíčko, které stojí za shlédnutí
     Harry Brown (2009)  **** 03.03.2010

Jediná cesta, jak se účinně bránit násilí a cizí agresi do svého prostoru, je rozpoutat ještě větší agresi a násilí proti agresoru. Dýchavičný dědek nepodléhá jemnocitu a bandu feťáckých zmrdů pěkně vymasí. Na můj vkus je sice trochu měkký, ale v jeho věku...?
     Soukromá válka pana Wilsona (2007)  *** 01.03.2010

Zábavná spekulace na téma Kdo zničil velkého Satana.
     Vtipnejší vyhráva (1971)  * 01.03.2010

Opravdové pekliště s Miškom Vtipkárom a dvojicí ultratrapáků Ivanom Krajíčekom a Oldo Hlaváčekom. Šílenost. Nicméně hláška: A stokorunáčka poputuje do ... se stala poměrně kultovní:-))
     Maria, llena eres de gracia (2004)  ** 28.02.2010

Pokud chci něco měnit, musím vědět co, musím vědět jak, ale hlavně musím vědět, čeho chci dosáhnout. Tady to nebylo, tady jen somnambulně zíívala nějaká nablblá pička, která svou "jinakost" dávala najevo odmítáním práce (hmm) a lezením po zdi (hmmmm). Možná mi chybí senzitivita pro tento druh lidí a jejich problémů, ale tohle mě opravdu nedojímá. Film bez duše a hlavně bez konce, těžící z pseudoaktuálního problému pašování drog. Navíc technicky nezvládnutý, věcně mylný - chtěl bych vidět, kde se americký celník (bílý!!! ha ha ha ) chová k couře z Kolumbie uctivě a se slovy: nemůžeme vás rentgenovat, protože jste těhotná, i když víme, že máte v žaludku drogy. - ji pustí ven. Prostě trapná kravina, která zavání propagační agitací náborářů z Medellínu
     Neznámá (2006)  **** 24.02.2010

Jeden z těch filmů, na které fascinovaně zíráte, i když měnit s hrdiny na plátně by nechtěl nikdo. Postupně se rozplétající příběh lidské hrůzy a ponížení, ceny něhy a naděje, touhy a zklamání, radosti i bolesti, zločinu i trestu. Velmi silné
     Agora (2009)  **** 21.02.2010

Film o tom, že proti hrubé primitivní zášti je rozum bezmocný. Je úplně jedno, jestli je zvůle a upocené násilí pácháno jménem kříže, hvězdy, Davidovy hvězdy, rudé hvězdy, hákáče nebo půlměsíce, je pořád stejné, smradlavé a usoplené. Představitelé svaté církve, která v této době budovala svou budoucnost na krvavých základech, byli ze všech ukoptěnců ti nejhnusnější. Z těch dnešních flanďáků, vymydlených a navoněných, by asi nikdo nechtěl návrat ke kořenům, zato pravoslavní popíci, smradlaví špinavci v kutnách s bíbrem a hárem, ti v tom jedou dodnes. Ale zpět k filmu, zaslepená idiocie a vychcanost moci mi připomněla blížící se volby a břichaté tlučhuby z rudooranžových partají, papalášské manýry a konec demokracie prostřednictvím demokratických metod. A v tomto spočívá hlavní poselství filmu: Jako demokrat nesouhlasím s tvým názorem, ale do posledního dechu budu bojovat o tvé právo ho mít. Jak smutná ironie v dobách, kdy rudotemno zalívá choré mozky a tučná břicha už se třesou očekáváním dalších hodů...
     Kaze no tani no Naushika (1984)  **** 20.02.2010

Kvalitních anime není zase tolik, a Naushika k nim, stejně jako většina Miyazakiho věcí, bezesporu patří. Ale jak píše Dadel, na Princeznu to nemá...
     Seznamte se, Joe Black (1998)  **** 19.02.2010

Já vím, že to je velekomerční megadoják, který byl natočený jen proto, aby slil dohromady finanční zisky za účast Pitta a Hopkinse v jednom filmu. Ale je to i film, který má nápad a vtip a musím objektivně uznat, že když nevím, na co koukat, na tohle můžu. Mimo jiné je to jeden z filmů, které, alespoň podle mého, rámovaly kvalitnější část tvorby Brada Pitta. Hopkins zde působí velmi klidně a nenápadně, jako zjevení ze sna pak zazářila překrásná Claire Forlani. Její oči a úsměv jsou prostě nezapomenutelné.
      (1998)  ***** 19.02.2010

Téma tak blízké, až zamrazí. Magické opojení číselnými řadami 1, 3, 6, 1, 6, 3, 1, 9, 9, prvočísla, spirály, fraktály, kabala...kdo ví, ví, že nic neví. A filmově je to snad ještě lepší. 2 Dadel: nemyslím, že by to DL zvládl, aniž by se z toho zbláznil:-) Myslím ještě víc, než už je
     Stahovák (2009)  odpad! 18.02.2010

Oba hošani asi potřebují ještě pár let k dospění, pár dospělých rolí a hlavně pár facek. Těžko soudit, kdo je trapnější, jestli Mandl nebo Kokotek
     Legie (2010)  * 18.02.2010

Jestli to ještě někdy náhodou dám, možná zvednu hodnocení téhle debilitky nahoru. Je však velmi pravděpodobné, že i ta jedna upocená hvězda poletí k pánu. Vlastně k pánu ne, když ten nás nemá rád:-)
     Na hraně temnoty (2010)  ** 18.02.2010

Taková košer podívaná, aseptická, řádně odkrvená, bez chuti a zápachu, nápadu a napětí. Vlastně trocha napětí byla, ale jen co by se do do zdravé části Melova fanatického mozku vešlo.
     Countess, The (2009)  * 17.02.2010

O špetičku povedenější, než slavného sračkára životní veledílo, ale i tak pěkně upocená věc. Nejlepším kouskem na toto téma je naprosto s přehledem kreslený film Viktora Kubala.
     Hlídač č. 47 (2008)  **** 14.02.2010

Půlku filmu dělá Roden a druhou to bílé studené světlo a nekonečně mrazivá zima
     Mary a Max (2009)  ***** 12.02.2010

Přesně takové loutkové filmy můžu.
     Dante's Inferno: An Animated Epic (2010)  *** 12.02.2010

Drzost, s jakou žluté opičky przní evropskou literární ultraklasiku, trumfne snad jen drzost, s jakou se jiné opice považují za lidi. Za tenhle paskvil bych autory poslal za původním, aby na vlastní kůži prošli svým peklem za tuhle svatokrádež. Na druhou stranu, když opustím své peklo detailů, jde o celkem podařený anime akčňák, který je navíc i výtvarně dost povedený. Některé obrázky jsou prostě super, hodně povedené, jiné méně, nicméně celek je přijatelný průměr. Děj nula, hudba ujde, celkem mírně nad průměr, skoro 4*
     Bandslam (2009)  *** 12.02.2010

Tuctová teenage pitomina, kterou z hlubin odpadových shitů tahá celkem pohodová muzika.
     Piráti na vlnách (2009)  ***** 11.02.2010

Konec byl trochu slzopudný, ale všichni víme, že bláznivá doba rodí bláznivé hrdiny, kteří aby dostáli své pověsti, a taky protože si prostě nemůžou pomoct, musejí dělat ty nejbláznivější věci:-) A je to dobře, protože jinak by ten svět byl jak strup na řiti páprdy v tvrdým klobouku.
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah