Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Tajemný let (2005) 

Mě se tento film moc nelíbil. Přišlo mi to naprosto nesmyslné celý příběh od jeho počátku až k úplnému konci. A hlavně mě hrozně rozčilovala Jodie v podání hysterické matky.

plakát

Sexuální rekonstrukce (2003) 

Výborný filmeček, s velice zajímavým závěrem. Určitě stojí za shlédnutí. ve zkratce je to o tom jak jsou lidi lehce zmanipulovatelni.

plakát

Přiznání (2001) 

Začátek filmu byl trochu nudnejší a v průběhu jsem de dostal do děje a naprosto sem se nechal unášet příběhem. Byl to vcelku zajímavý příběh tří lidí, kteří jsou vlastně jediními herci v celém filmu, kde se děj rovněž odehrává v jediné místnosti (motelového pokoje). Konec zůstává trochu otevřený a každý divák si o celé zápletcei může myslet své.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Při příchodu do kina jsem byl připraven na nejhorší, ale nakonec film nebyl tak hrozný. Nevím co se ostatním na filmu nelíbilo, ale většina událostí a věcí (týkající se církve a historie) jsou pravdivé - nejsem si jist podrobností, ale to ani naši hlavní hrdinové netvrdili najisto - takže historicky se dá označit jako věrohodný. Co se mi ale na filmu nelíbilo bylo několik typických amerických scén, kdy Audrey Tautou jede s vozem Paříží pozadu a projede jen tak tak mezi 2 náklaďáky a samozřejmě všichni policisté je nedostihnou a pár dalších (naštěstí ne mnoho). Taky závěr a všechny rádoby překvapivé věci byli mnou vcelku očekávány a tudíž zas tak překvapivé nebyli. Závěrem bych řekl, že mě film spíše trošku mile překvapil, taky po tolika kritických článcích co může člověk čekat...

plakát

Scary Movie 4 (2006) 

Celkem vtipné, někdy zdlouhavé dialogy o ničem, které trochu zpomalují děj, ale jinak má film velký spád. Divákovi film nabízí jednu vtipnou scénku za druhou (někdy teda ne moc vtipnou), ale celkově film mile překvapil. Avšak musím říctr, že je potřeba vidět filmy, které film paroduje (Nenávist, Saw, Válka Světů Amativille horor a možná další). Výborný byl závěr, který měl překvapivý konec a pak scéna parodující americké show a přiblblost amerických diváků.

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Od tohoto filmu jsem čekal celkem víc. Ve srovnání s "Hitler: Vzeztup zla" mě tolik neupoutal. Scéna s otrávením Goebelsových dětí je opravdu dost drastická a velice na mě zapůsobila. Přesně ukazuje ovlivnění jedince fašistickou ideologií a zde spíše ovlivnění samotným Hitlerem, kdy pro dobro vlastních potomků je raději jejich vlastní matka zabije než aby žili v "nečistém" světě.

plakát

Účastníci zájezdu (2006) 

Průměrná komedie, od které se však ani více čakt nedalo. Kniha by mohla být rozhodně lepší, neboť kvalita filmu trpěla hodně kvůli velice nudným nepřirozeným dialogům, které leckdy nedávaly ani smysl. Další věcí bylo někdy zcela nesmyslné a odporující si chování hlavních hrdinů, zvláště slavného zpěváka Maxe. Naopak se mi líbilo velké zastoupení různých druhů povah (typických) českých lidí a nezapomenutelní byli řidiči autobusu K+K s hnědými podšálky. A také ne zcela očekávaný konec takový polohappyend což oceňuji.Ještě mohli všichni vybalit řízky v autobusu, ale tak snad příště...

plakát

Malá ryba (2005) 

Poměrně dobře zpracované drama o obyčejných lidech, kteří propadli drogám. Už od začátku nabuzuje film ponurou a smutnou atmosféru, které se ani v průběhu nevzdá. Děj je celkem hodně odvíjen od minulosti našich hrdinů, kterou si však musíte z větší části domyslet. Konec je neutrální a poskytuje divákovi možnost k zapojení zčásti vlastní fantazie. Mě tento film mile překvapil.

plakát

Copak je to za vojáka... (1987) 

Kouba! Opravdu se mi to vrylo do paměti.Ač sem viděl tento film několikrát stále se rád na něj kouknu a stále mě pobaví.