Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (177)

plakát

Pravé lásky (2023) 

Takový hodně plochý, ale milý.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Tak tohle bylo silný. Vymyká se to všemu, co jsem čekala, avšak vím, že tenhle díl, tuhle epizodu a dva životy si budu pamatovat možná už napořád.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Já jsem zklamaná. Jako bych se ocitla v jiném multivesmíru, kde jsou filmy od Marvelu jen brakem a stínem toho, čím by mohly být. Jako bych sledovala dva filmy v sobě. Až moc přehnaně ztřeštěnou komedii a mezi tím někde probleskuje starý dobrý Marvel. Je fain se nebrat vážně a dělat si ze sebe legraci, ale co je moc, to už je příliš. Příběh by byl super, měl potenciál, ale té taškařice na mě bylo až moc. Skoro se nabízí říct, že to bylo až trapné. Tři hvězdičky dávám jen díky hlavnímu záporákovi. Christian Bale byl temný a natolik reálný, až z toho mrazilo. Škoda, že nedostal více prostoru.

plakát

Raoul Taburin (2018) 

Neskutečně příjemný a milý film, který na Vás dýchne létem, francouzským venkovem a pohodovou sousedskou atmosférou. Dějově je sice občas absurdní a tempo vyprávění pomalé, avšak ono to k té atmosféře tak nějak sedí, že jsem nad lecčím přimhouřila oči.

plakát

Chlapec, který se stane králem (2019) 

No ano, bylo to natočeno pro děti. A tak je k tomu třeba přistupovat. Nehledat logické chyby, pousmát se nad některými trapnostmi a prostě nechat plynout a bavit se. Já se u toho parádně odreagovala, ačkoliv jsem již dětským letům značně odrostla. A nejmladší diváci? Kdo z nás by v deseti letech nechtěl najít meč, přátele, zažít kouzla, bojovat ve škole za dobrou věc a stát se hrdinou.....

plakát

Ferdinand (2017) 

Neurazí, ale ani nenadchne...

plakát

Největší showman (2017) 

Příliš ploché a neosobní na film, který se vás snaží chytit za srdce.

plakát

Black Panther (2018) 

Na rozjezd super! Těším se co dál může Wakanda nabídnout světu.....

plakát

Wakefield (2016) 

Jsem v rozpacích. Zpočátku vše působí jednoduše, ale přitom to má hloubku a nutí k zamyšlení. Dobrá psychologická podívaná. A konec? Geniáně jednoduchý.

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Upírská, psychologicky depresivní podívaná s melancholickou náladou a příšerně pomalým tempem. Avšak celek je téměř dokonalý, s dokonalou režií a perfektními hereckými výkony hlavních postav.