Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Zelená zóna (2010) 

Strhující akční film, který vnáší zprostředkovaně pravdu o tom jak to vlastně bylo se zbraněmi hromadného ničení v Iráku, že válka byla rozpoutána jen proto, že bylo potřeba odstranit S.Husajna a získat ropná území a né proto, že Irák měl vlastnit ZHN a měl údajně mít napojení na ter.sít AL-KAIDA.

plakát

Mariňák (2005) 

Realistický a syrový pohled na moderní válku. Černý humor na místě a skvělý Gyllenhaal.

plakát

District 9 (2009) 

Lepší průměr, ale film vypadá jako dokument a herci neherci v něm nejsou moc přesvědčivý.

plakát

T.M.A. (2009) odpad!

Umění hororu je v tom že se člověk bojí i když nic nevídí. Nevidět znamená nejistotu a strach a to tento snímek nesplnuje ani za nic. Na Herze je to potupný snímek. ODPAD.

plakát

Minority Report (2002) 

Scifi je můj oblíbený žánr a proto je to o to více velké překvapení jak dobrý film se z tohoto filmu vyklubal. Prostředí je dobře ztvárněné i scénář. Výkony T.Cruise a C.Farrella jsou velmi dobré a režie jak jinak než kvalita sama 90%.

plakát

Jako kníže Rohan (1983) (TV film) 

Opravdu film jako vytržený ze života kdy Špáta nemá nic a po nečekaném získání bohatství zapomíná na své nejbližší a je obklopen lidmi, kteří by ho před tím ani nepozdravili. Skvělý Menšík a Gýrová.

plakát

Michael Clayton (2007) 

Drama, které zaujme především dějovou linkou a realisticky vytvořenou atmosférou. Film jehož podstatu odhalíte až po druhém zhlédnutí. Fantastické spojení realističnosti s mysteriozností. Clooney hraje skvěle, stejně tak Pollack.

plakát

Spáči (1996) 

Velmi dobře herecky obsazené drama, které uchvátí především scénářem a hereckýma výkonama. První púle filmu popisující mládí hrdinů je silně nadprůměrná a exelentně zpracovaná. V závěru jde film do průměru, ale celkový dojem je vynikající. Herecky opět exceloval R. de Niro.

plakát

Gran Torino (2008) 

Herecké výkony a celková atmosféra filmu dobrá, nevím nemůžu si nějak pomoct, ale přijde mě to že potenciál filmu a příběhu byl daloko větší než film nakonec ukázal.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Seriál, který beru spíše jako dlouhý film popisije skvěle situace v nichž se spojenečtí vojáci ocitli. Atmosféra je zatím nejlepší jakou jsem viděl jen ve vojínu R.Dostane se i na hodně smutné situace a výkon D.Lewise, který se postupně díl od dílu vypracovává ve velitele, kterému nechybí odvaha a cit, kterým vede své vojáky. Bohužel 9.-10. díl už stráci rapidně na atmosféře a nemá ten správný spád, ale to se dá pochopit, protože autoři tu válku nějak ukončit museli. No podle mě asi nejlepší seriál všech dob a myslím´, že se bude jen hodně těžko překonávat.