Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (404)

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Na jednu stranu špičková blockbusterová práce. Ale tu sráží trochu divné papírem šustící dialogy a malinko srandovní strašení AI záporákem. Jako by se tvůrci inspirovali MGS2, ale neříkají ty implikace tak chytře a ani je neukazují nějak "strašidelně/působivě". Oproti minulému dílu mi chybí i špičkové choreo. Uvidíme, ke konci to trochu začalo zapadat a druhý díl se těším.

plakát

Nabídka (2022) (seriál) 

Ani v nejmenším tento seriál nedělá ostudu svému velkému bráškovi. Bravo!

plakát

Denní směna (2022) 

Hodně zábavná akční jednohubka.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Dějově to bylo trochu slabší. Ale díky té atmošce jsem si to užil. Jenna je boží.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

To srovnání s Parazitem je podle mě trochu mimo, i přes určitou tematickou podobnost. Poprvé vidím film, u kterého nevím, jak hodnotit.

plakát

Šílená noc (2022) 

Wirkola stvořil novou vánoční klasiku.

plakát

Invictus: Neporažený (2009) 

Pro mě naprosto výjimečn film, který si pustím vždy znova a rád. Skvělé herecké výkony a soundtrack. Velká škoda, že Mandela byl jenom jeden.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Suverénních 9/10 a odpověď na to, proč jinde stojí CGI poslední roky za starou belu. Weta makala přesčasy pro Jima. Jinak HFR trochu rušilo (sekání), když se přepínalo mezi jednotlivými režimy. Ale dalo se na to zvyknout. Příběh a postavy hodně bavily. Technická stránka neskutečná. Nádherné prostředí, démonicky vypiplané stroje lidí. Malinko zklamala hudba. Franglena neznám, tady nedokázal po Hornerovi vykouzlit nic, co by dostálo kvalitě jedničky. Snad to bude příště lepší. Cameron TO zase dokázal. Jako filmař a vypravěč je oproti konkurenci úplně jinde. Navíc jsem si po závěrečných titulkách řekl: OK, Jime. Naservíruj nám to celé. Nejspíš to fakt bude naprostá pecka.

plakát

Barbar (2022) 

Skvělé. Nepředvídatelné.