Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (28)

plakát

Děti noci (2008) odpad!

Jedna velká nuda! Budu se opakovat, ale to je to je jediné, co v posledních letech česká kinematografie nabízí. Jsem ráda, že za tento a jiný "odpad" neplatím v kině! Film jsme si s přítelem pustili při sobotním večeru - veliká chyba. Na spravení nálady jsme si po tomto dali film Little Children, což spolu nijak nesouvisí, ale tady se opravdu ukazují rozdíly v tom kdo umí psát, hrát, režírovat atd. Prostě kdo, (například) umí dělat film, aby diváka zaujal a vtáhnul do děje v prvních chvilkách a nepustil ho do konce. A hlavně NĚCO po sobě v divákovi zanechal.

plakát

Cyranův ostrov (2009) (seriál) 

Jo, tak to není až tak špatné. No, některé díly jsou slabší, ale co si budeme namlouvat české sitcomy jsou šíííílené odpady , tak tento se docela vyvedl. PS: Libuna je fakt dobrá!

plakát

Teletubbies (1997) (seriál) odpad!

No, tak tedy...Je to opravdu těžké hodnotit TOTO dospělýma očima. ALE!! Mám 10-ti měsíční holčičku a TOTO je jediná pohádka , která upoutá její pozornost na déle než 10 minut!! A to každá matka ocení.. Ať si my dospěláci říkáme co chceme, viděno dětskýma očima je to jiné. Nemyslím si, že by z toho zhloupla ani a že se z ní stane magor (tuli tuli chi chi chi atd...), je to prostě šílená záležitost a mini dětem se to líbí.Myslím, že mně dají matky za pravdu. TEČKA.

plakát

Proč bychom se netopili (2009) (seriál) odpad!

Kdo se na tohle kouká??? Zase se herci a štáb pobavili jedno léto za naše peníze! Bohužel divák ne! Je opravdu ostuda co ČT točí! Nechápu jak to může mít sledovanost..Vodáci zřejmě zaplakali.

plakát

Nouzový východ (2008) 

Nic vyjímečného. Dvě hvězdičky pro Kate a Leonarda.Kdyby byli hlavní hrdinové nějací průměrní herci, tak je film absolutně k ničemu! Toto téma už bylo ve filmu mockrát a LÉPE zpracováno. První 2/3 se nějak vlekly -nuda a v té poslední se udál celý film. Opravdu veliké zklamání!!

plakát

Pusinky (2007) 

Věděla jsem, že to nedám" celé.. Zvládla jsem celkem asi 30 minut. Nuda. Film o ničem. Jediné plus hudba. Jinak mě to vlastně nepřekvapilo. Český film je na takovéhle ne-úrovni už delší dobu.

plakát

Karamazovi (2008) 

Možná i pro to, že neznám předlohu mě to nenadchlo. Vlastně ani nemohlo, po necelé hodince jsem to vzdala.. Ostatně jako u většiny filmů české produkce..Bohužel!