Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Město žen

Město žen (2009) (seriál)

Jules Cobb (Courteney Cox) je rozvedená čtyřicátnice, vychovávající sedmnáctiletého syna Travise (Dan Byrn), která marně hledá muže ve svém věku. Štěstí má však jen na mladší milence a jejím hlavním problém je pravděpodobně fakt, že bez rozmýšlení ihned řekne, co ji napadne, čímž se utápí v stále trapnějších a trapnějších situacích, které jejímu synu a celému okolí jen ztrpčují život. Přivítejte Jules Cobb - co na srdci, to na jazyku.

Kryštof - Ži(v)je

Kryštof - Ži(v)je (2005) (koncert)

Záznam koncertu české skupiny Kryštof v pražské Lucerně z 22. dubna 2005 představuje 18 skladeb z dosavadní tvorby této kapely. Krajčo jako textař a zpěvák se v pauzách mimo jiné prezentuje jako výborný showman a vyšvihává koncert do vyšších příček.

Seznam skladeb:
Pan sen
Brouci
Sqěle
Ženy
Tuning
Vodné stočné
Líbej mě
PoHádkách
Srdce
Tramvaje
Poezie
Střemhlav
Fantomska
Cosmoshop
Zrcadlení
Obchodník s deštěm
Nasavač
Lolita

Skladiště 13

Skladiště 13 (2009) (seriál)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa.

Exposed

Exposed (2007) (pořad)

Jeden z mnoha seznamovacích pořadů televize MTV. Tentokrát si člověk vybírá mezi dvěma kandidáty na rande. Opodál v karavanu sedí kamarád toho, kdo hledá lásku a pomocí hlasového detektoru zjišťuje, jestli někdo z dvou "soků" náhodou nelže o tom, jaký doopravdy je. To celé pak přenáší ústřední postavě pomocí tajného mikrofonu. Po půl hodině dojde k rozuzlení a osoba už se sama rozhodne, komu dá přednost - jestli tomu prolhanějšímu anebo tomu, který upřednostňoval pravdomluvnost.

Reklama