Denver

Petr Nesnídal

okres Jindřichův Hradec

ICQ: 266380576

3 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 6
    • 14.2.2012  21:52
    Prostřeno! (TV pořad) (2010)

Parta buranů bez špetky soudnosti se tu chlubí svým "kuchařským uměním", prohrabávaj si vzájemně byty a věci a nakonec si všichni začnou hrát na gastro experty kteří chrlí kritiku typu: "bohužel se mu to moc nepovedlo, protože nemám rád chřest", kterej předtím sežral i s dřevnatou částí a divil se, že je to tvrdý.

• 14.8.2011  00:27
    Ztraceni (TV seriál) (2004)

Hodnotím první tři série.

• 5.2.2011  00:06
    Pět let na Marsu (TV film) (2008)

Vůbec se nedivím, že si pánové v NASA vytvořili k těm dvěma vozítkům takový osobní vztah. Byl to (a ještě pořád je) fenomenální úspěch. Jejich nadšení naprosto chápu.

• 18.1.2011  17:36
    Den poté (2009)

Dokument v americkém stylu. Minimum informací a maximum roztřesených záběrů, imitace technických závad ve vysílání, šumy, záblesky... jeden záběr katastrofy, který se opakuje pořád dokola... a neustálá snaha nahánět hrůzu už tak dost vyklepanejm amíkům.

• 5.11.2010  07:27
    Rosemary má děťátko (1968)

Příšerně nesympatická partička v čele s Miou Farrow, jejíž postava osciluje někde mezi labilní chovankou ústavu pro duševně choré a obyčejnou hysterkou mi bohužel bránily v tom, abych si film alespoň trošku užil. Jediná Ruth Gordon mě na začátku docela zaujala, protože tak odporně vlezlá sousedka se jen tak nevidí. Její postava se ale v průběhu celého filmu nijak nezmění, což je trochu problém, protože od první minuty, kdy se ve filmu objeví, člověk pozná, co je zač...

• 8.9.2010  19:21
    Čas dluhů (1998)

Nevím si s tím vůbec rady. Jestli to mělo být psychologické drama jako jednička, tak to naprosto selhává. Jako praštěná komedie to docela funguje.

• 15.7.2010  08:33
    A-Team (2010)

"You spin me right round, baby right round... Rotors are good, sir!”

• 3.6.2010  21:30
    Lidská stonožka (2009)

Hrůzostrašný jsou hlavně herecký výkony a vůbec celá první třetina, která je doslova k zblití. Jedna hvězdička je za ten úchylnej ksicht pana doktora a za pár scén, který docela fungujou. Zajímalo by mě ale, proč se tyhle filmy točí. Co třeba zašít hlavu jednoho člověka do břicha druhýho člověka? Pochopitelně s nějakým šnorchlem. Nebo spojit člověka a zvíře. To jsou přece taky pěkný náměty na film.

• 24.5.2010  17:55
    RoboCop 2 (1990)

Snaha napodobit Verhoevenův styl je místy docela i povedená. Pár dobrých momentů se najde a efekty mají na tehledejší dobu slušnou úroveň. Nancy Allenová je ale ve filmu úplně zbytečně. Čekal bych, že když bude hrát i ve dvojce, bude mít její postava víc prostoru a hlavně bude mít nějaký smysl.

• 13.5.2010  16:24
    Noční můra v Elm Street (2010)

Další naprosto zbytečnej remake. Bez atmosféry, bez napětí.

• 13.4.2010  17:39
    Icarus (2010)

I kdyby na tom dělal lepší střihač, zvukař, osvětlovač, kameraman... byl by to pořád špatnej film.

• 5.4.2010  12:34
    REC (2007)

Kdyby televizní kameraman odváděl takovouhle práci, asi by si místo dlouho neudržel. Nepůsobí to moc autenticky, ale zmateně. A dokonce tak moc, že to i ruší. Alespoň v samotném závěru je trocha toho napětí.

• 4.4.2010  13:19
    International (2009)

Z nudy mě vytrhla pouze docela ucházející přestřelka, ale většinou jsem musel vynaložit hodně usílí na udržení pozornosti.

• 23.3.2010  19:15
    MacGyver (TV seriál) (1985)

Dneska už bych to asi vidět nechtěl. Tohle je z nostalgie a za úvodní titulky.

• 22.3.2010  20:23
    Ulovit miliardáře (2009)

"Je mi vás, milí diváci, upřímně líto." Tak tohle ve filmu zazní od Milana Šteindlera a zdá se, že opravdu ví, o čem mluví. Doufám, že příští Vorlův film dopadne líp. Tohle bylo i na mě moc a to mám jeho filmy hodně rád.

• 14.3.2010  16:06
    Jára Cimrman ležící, spící (1983)

Je to fajn, ale to střílení zajíců si mohli odpustit.

• 10.3.2010  22:01
    Man Thing (2005)

Nasranej strom kosí zlou naftovou společnost a každýho, kdo se mu připlete pod kořeny - asi začnu psát scénáře :-)

• 9.3.2010  17:30
    Mrak (2006)

Opravdu nevím, co se mi tvůrci snaží sdělit. Nemastný, neslaný... prostě německý.

• 6.3.2010  22:57
    Alenka v říši divů (2010)

Jako kdyby se někdo snažil napodobit Tima Burtona.

• 15.2.2010  17:00
    Neporazitelná Kristy (1993)

Přesně to, co jsem čekal od akčního béčka s kung fu soubojema. Všechno je podprůměrný, ale je to legrační :-)

• 12.2.2010  12:42
    Líbáš jako Bůh (2009)

Tak to je pekelná jízda. Poledňáková dřepí v kabině svýho parního válce a nestydatě a s plynem na podlaze válcuje všechno, co jí přijde do cesty. Bezostyšně vykrádá spoustu filmů (Bridget Jones, Láska nebeská, Notting Hill...) - některé pouze napodobuje, některé scény ale přímo kopíruje! Ze stejných filmů dokonce krade hudbu (písničky), snaží se je nacpat do svých scén a ignoruje fakt, že se tam vůbec nehodí. Hudba "složená" pro film je opět ukradená, ne-li snad přímo vytažená ze soundtracku k filmu Lepší už to nebude - drzost! A vrcholem všeho jsou pak samotné postavy. Lžou, podvádí se, čtou si cizí maily a smsky, špiclujou a kdo ví co ještě... jenže se to celé tváří, že to je v pořádku a že to je normální. Obávám se, že režisérka si to opravdu myslí. Normálnímu člověku tyhle postavy nemůžou být sympatické, spíš se mi z nich zvedá kufr. Příběh a humor hodnotit nebudu, tyto prvky jsem ve filmu nenašel. Ta jedna hvězdička je za technickou stránku, což ale asi nebude zásluha paní režisérky.

• 10.2.2010  10:57
    Pozemšťan (2007)

Film, který by se dal zfilmovat. Ale bylo by to asi zbytečné. Tohle neuvěřitelné vyprávění jednoho muže v jedné místnosti totiž úplně stačí.

• 31.1.2010  21:40
    Šejk (TV film) (2009)

BIO ptákovina

• 31.1.2010  21:29
    Avatar: Stvoření Pandory (TV film) (2010)

Tenhle "Film o filmu" je stejný jako všechny ostatní. Polovinu stopáže tvoří ukázky z filmu a všichni se tu chválí jak tvrdě pracovali, museli se učit to a to... blá blá blá. Těch opravdu zajímavých věcí je tu málo.

• 28.1.2010  23:24
    Symptom Pandorum (2009)

Docela velké překvapení. Je to víceméně bezduchá legrácka, která si půjčuje nápady z mnoha jiných filmů, ale má fajn atmosféru a slušně odsejpá. Ben Foster se snaží jak může a rychlé tempo filmu vydrží od začátku až do konce, ani chvíli jsem se nenudil.

• 11.1.2010  18:46
    Cesta (2009)

Tohle předčilo očekávání. Ještě v žádném filmu jsem neviděl tak depresivní, temnou a beznadějou budoucnost lidstva - a přitom tak lehce uvěřitelnou. Mrazilo mě v zádech při představě, že bych zažil svět v téhle podobě. A jako naprosto geniální považuju prvních pár minut filmu podpořených prologem otce a skvělou hudbou.

• 8.1.2010  18:37
    Bílá smrt (2009)

Nemůžu říct, že bych se nudil. Film ale drží nad vodou pouze prostředí, ve kterém se má odehrávat, i když není využité tak jak by se patřilo. Příběh je slabší a dost momentů až podezřele připomíná Carpenterovu Věc.

• 6.1.2010  20:43
    Pevné pouto (2009)

Připomínalo mi to Fontánu a bylo to stejně otravný. Pár fajn momentů, ale jinak je to jen kýč a spousta plků.

• 2.1.2010  19:15
    Univerzální voják III: Znovuzrození (2009)

JCVD vypadá celej film jako hromádka neštěstí a nemá ani moc prostoru, což je možná i dobře. S Lundgrenem je to lepší, jenže ten se ve filmu objeví jen na pár minut. Jediné, co se mi docela líbilo, byla úvodní honička a vybrané lokace pro natáčení - jako kdyby se točilo opravdu v okolí Černobylu (kromě samotné elektrárny).

• 23.12.2009  10:16
    Avatar (2009)

12 let čekání na další Cameronův film stálo za to. Avatar má očekávání nepřekonal, ale rozhodně je do detailu naplnil. Jenže vzhledem k jeho předchozím filmům byla tahle očekávání větší než kdy předtím. Až si někdy pořídím full HD projektor, Avatara si pustím nejdřív.

<< předchozí 1 2 3 4 5 6