Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Bojovník

Bojovník (2019)

1. série mě hodně bavila, ale druhá... to už je prostě zobání té úplně nejvyšší kvality. Souboje naprostej TOP, je to krvavý, nekompromisní, kotel zajímavejch charakterů, kde nevíte, komu fandit a koho nenávidět, výprava na prvotřídní úrovni, dobovost z toho cáká na všechny strany. Pro milovníky akce naprostá povinnost. Netuším, jak se jim to povedlo, ale druhá série nemá hluché místo. Těžko se mi krotí nadšení, je to pro mě seriálovej orgasmus jako páreček.

Jedna noc

Jedna noc (2016)

Normálně, když si pustím nějaký seriál, což je jednou za uherskej rok, doufám, že bude mít konec a nebude to nuda natahovaná jak šlemy visící z tlamy bernardýna. Tady se mi ale po posledním dílu chtělo skoro brečet, že už je konec a že už nebudu volnej čas trávit s tou neskutečně zajímavou tlupou skvěle napsanejch charakerů v čele s náčelníkem Uhnívající Nožkou. John Turturro je prostě božskej. Několik střídajících se prostředí, která jsou stejně atraktivní jak knedlo a zelo vedle vepřa, napomáhá k totálnímu rauši. Steven Zaillian je borec, má to jedinečnou atmosféru a tou svou autentičností překonává vše doposud viděné. I pro neseriálové fanoušky ojedinělý zážitek (vyzkozušeno na sobě).

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Suverénně nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Na druhou stranu nejsem seriálový divák a při seriálech typu Přátelé, HYMIM, My name is Earl nebo Bing bang mi naskakuje kopřivka a to jsem neviděl jedinej díl. Na třetí stranu, tohle nejsou seriály, ale sitcomy :) Trávit ale čas při sledování tohoto "ironického skvostu", to je jiná. Harvey s Mikem je dvojka k pohledání a charaktery jednotlivých postav jsou celkově hodně pečlivě propracovaný. Scény s Luisem Littem rozesmějí díky kouzlu nechtěného snad i hrobníka. Těžko říct, jestli to jenom hraje nebo je takový "tele" i v životě :) K celkové atraktivitě přispívají vedle právnického prostředí New Yorku také přesně padnoucí obleky kravaťáků i kravaťaček.

Poslední království

Poslední království (2015)

Nepatřím mezi nějaké vyznavače středověku, křesťanství mě vyloženě nebaví, nechodím nikde šermovat a ani dračí doupě mě nikdy nechytlo, přesto je pro mě The Last Kingdom v seriálovém žebříčku na bedně. Když přečkáte úvodní 3-4 díly, které jsou objektivně celkem průměr a které pravděpodobně spoustu diváků odradí, dostane se vám parádního pokračování. Dostatečně surový i syrový, hodně se tady nadává na casting, za mě ale naprosto luxusní vč. hlavní role (tipoval bych, že nejedna dívka při pozorování Uhtreda ztrácí vláhu), dokonale padnoucí hudební doprovod a množství vyhrocených momentů, které k dobrému seriálu neodmyslitelně patří. 3. série totálně gradovala, a já už netrpělivě čekám na 4. pokračování (neoficiálně duben/květen 2020). A jak většina správně poznamenává, "Destiny is all" .... Kam se hrabe Game of Thrones....