Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (72)

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

Od tohoto filmu jsem moc neočekávala. Ale nějak jsem předpokládala, že bude o Eurovizi. Ale to vůbec nebyl. Byla to ztřeštěná komedie (které moc nemusím) zasazená do světa "Eurovize", až na to, že takhle prostě Eurovize nefunguje (hlasování, zkoušky, finále)... Co bylo pozitivní, bylo herecké obsazení a i písničky (ač některé byly na Eurovizi moc "americké"). Tím to ale tak končí. Ten příběh byl prostě... no blbost, řekněme si to takhle. Nebyl dost propracovaný na to, aby mě nějak dojal, nebyl dost vtipný, aby mě rozesmál. A ty zvraty? Prostě ne. Tohle za mě bylo obrovské zklamání, neboť mě napadá spoustu způsobů, jak to šlo udělat lépe. Bohužel.

plakát

Jessica Jones (2015) (seriál) 

Někde jsem tady četla, že po Daredevilovi byl z tohohle seriálu zklamaný. U mě je to právě naopak. Daredevil mě nechal chladnou, ale tohle mě bavilo. Ještě mi zbývá pár epizod, ale moc se na ně těším. Nejlepší seriálová novinka podzimu/zimy 2015.

plakát

#chicagoGirl (2013) 

Pěkně zpracovaný dokument. A nejhorší je, že situace se od doby natočení moc nezlepšila.

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Asi nejlepší dokument o hudebním průmyslu, co jsem kdy viděla. Je to skutečná pohádka. Jsem ráda, že vím, že takové věci se nestávají jen ve filmech.

plakát

Děda se závazky (2015) (seriál) 

Myslím, že by to mohl být dobrý rodinný seriál. Nějaký humor tam je, ale pro mě to jednoduše není. Pilot jsem zvládla, ale další díly vzdávám. Štvalo by mě, jak to malý dítě a myšlenka, že by náš dědeček mohl mít další děti, všechno ničí.

plakát

Wicked City (2015) (seriál) 

Zatím vážně nevím, co si o tom mám myslet. Kdo je vrah vám řeknou hned v prvních deseti minutách a pak už jen sledujete jeho osudy. A to je právě na tom to nejlepší: nelíbí se mi to, ale nemůžu to přestat sledovat. Takže uvidíme, co se z toho vyklube. Jenom doufám, že to nezruší dříve, než to přestane být zajímavý. Nutno ale již nyní podotknout, že Edovi role Kenta (nebo Trenta nebo Johna nebo jak se vlastně jmenuje) fakt skvěle sedí. Je to sympaťák. A tím pádem fandím sériovému vrahovi... kam mě ta televize dostala?

plakát

Scream Queens (2015) (seriál) 

Podle hvězdného obsazení jsem očekávala "něco". No, tedy, opravdu je to tedy něco, ale ne, nemůžu z toho. Nevím, jestli rok od roku jsou v televizi divnější věci, nebo já jsem ta divná, ale prostě ne. Narozdíl od letní novinky "Scream" jsem to dokázala vydržet neuvěřitelné 3 a půl epizody. Ale... je to jednoduše... hrozné. Kdyby to bylo jenom o té absurditě, tak ano, ale ty vraždy tam... ne... Backstreet Boys a řezání rukou není nic pro mě.

plakát

Šílená bejvalka (2015) (seriál) odpad!

Upřímně jsem nevěřila, že CW dokáže vyprodukovat ještě něco horšího než Jane the Virgin. Ale pokud Jane the Virgin měla celkem snesitelnou a občas i vtipnou hlavní hrdinku, tohle JE MOC. A ČEHO JE MOC, TOHO JE PŘÍLIŠ. Rebecca je příšerná, hrozná, nesebevědomá, prostě má příšerný život a rozhodne se hledat štěstí, protože je tak dobrý člověk. Příběh losera, který snad nemá obdoby. Prosím, je to někdo, komu to přijde vtipné? Protože jestli jo, vážně chci vědět, CO PŘESNĚ JE NA TOM VTIPNÉ.

plakát

Zajatci předměstí (2011) (seriál) 

Nejdřív mě to bavilo, ale pak to bylo pořád stejné, nenáviděla jsem Dallas, Tessina otce atd. Dahliu jsem zbožňovala - protože kvůli ní to bylo tak vtipné.