Rozhodně zajímavě obsazený a slušně natočený snímek, který je ovšem co se týká zdejšího hodnocení dost přeceňován. Je v něm spousta klišé a předvídatelnosti, ovšem za výkon Toma Hardyho, Nicka Nolteho a dobře natočených bojových scén na hodnocení trochu přitlačím. Film: 73% , OST - Mark Isham - 70%
Nemůžu si pomoct, ale v tomhle animáku jsem nenašel jedinou postavu, se kterou bych se ztotožnil a která by mě bavila a to je zásadní problém. Film: 48%
Velmi dobře dějově budovaný a napínavý film s vynikajícím obsazením i hereckými výkony, který bohužel sráží jeho závěr a já za něj musím jít s hodnocením dolů. Film: 64%
Po prvních dílech zatím převládá celková spokojenost. Veškeré dění v seriálu je sympaticky odlehčené a to se mi líbí, taktéž casting hlavních postav na výbornou. Uvidíme dále.
Pro mě nestravitelný bordel, který jsem vypnul po patnácti minutách a to hlavně díky otřesné stylizaci, tanečním vsuvkám a hodně lacinému studiovému zpracování.
Ikdyž jsem zprvu k Černé labuti přistupoval s nedůvěrou, tak vězte, že spolu s Wrestlerem se jedná o nejstravitelněji natočený režisérův snímek, který si mě získával postupem času tím, jakým směrem se celý děj posouval a jak později výborně gradoval. Aronofskyho styl mi sice není moc blízký, ale v tomto případě mě režisér příjemně překvapil a místy i lehce šokoval. Na hodnocení nejvyšší to u mě ovšem nestačí. Natalie Portman předvedla, jak je u ní dobrým zvykem opět excelentní výkon a zcela oprávěněně získala ocenění Zlatý glóbus a Oscara za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli. Výborný film o pro mě nezáživném baletu, o který zde jde až na druhém místě. Film: 82%
Anonym (2011)
Film: 71%
Co ty jsi za číslo? (2011)
Film: 43%
Warrior (2011)
Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
Film: 79% , OST - Hans Zimmer - 76%
Román pro muže (2010)
Film: 42%
Věc: Počátek (2011)
Film: 56%
Mentalista (TV seriál) (2008)
Kovbojové a vetřelci (2011)
Film: 45% , Extended Cut.
Barbar Conan (2011)
Film: 58%
Pařba v Bangkoku (2011)
Film: 61%
V cizí kůži (2011)
Film: 63%
Our Idiot Brother (2011)
Film: 58%
Zrození Planety opic (2011)
Film: 84% , OST - Patrick Doyle - 85%
Insidious (2010)