Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

‘Ohana: Rodina je poklad (2021) 

Příjemný rodinný film z pěkné Havaje. Pokud přistoupíte na pravidla žánru, tak tu máte slušný dobrodružný film ala Indiana Jones pro celou rodinu.

plakát

Tomb Raider (2018) 

WTF???!!! Zničili hrdinku mého mládí a udělali z ní štěně....

plakát

Dámský klub (2018) 

Na přechodu je třeba se rozhlédnout oběma směry. Nebo tak nějak by to šlo popsat...

plakát

Paterson (2016) 

Tak nějak přemýšlím, zda ten film nemá vyšší hodnocení jen tak zlomyslně. Myslím, že zábavnější je ukousat si nohu. Vážně. Natočený je to vcelku pěkně ale je to víceméně o ničem. Hlavní pointa je primitivní a nezáživná. K hlavnímu hrdinovi mě nic nepoutá a jeho život mi připomíná jízdní řád - seřazený, přehledný ale nudný.

plakát

Convergence (2015) 

Ani nevšední námět nemusí být zaručeným trhákem. Jediné co zachránilo moje hodnocení tohoto filmu byl zvrat v poslední třetině filmu, který dal smysl a směr pro závěr filmu. Celkově určitě stojí za shlédnutí, pokud hledáte originální mysterioózní příběh.

plakát

Nina navěky (2015) 

Tento film mohl z dané zápletky dostat přeci jenom víc. Morbidní podívanou střídají hluché pasáže, v nichž film velice nepěkně ztrácí tempo. Ke třem hvězdičkám mě přesvědčil až závěr, i když si ho úplně neumím vysvětlit. Doporučuji pro milovníky nekrofiliie :-).

plakát

Rock of Ages (2012) 

Ať si říká kdo chce co chce, ta opice hrála líp než Tom Cruise :-).

plakát

Můj pes Killer (2013) 

Od tohoto filmu jsem si dle traileru sliboval maličko něco jiného. Pak jsem ale dostal lístek na premiéru... Je to zajímavý pokus o nevšední pohled na sociální problémy. Hlavní hrdina si prochází zoufalstvím a pochybami a skončí víceméně na dně. Nebo ne? Každý den jsme tam kde jsme, stále ty stejné sračky. Můžu udělat něco jiného? Odolám pokušení? Využiji šanci? Kde začínájí výčitky. Výborná kamera a zvuk. Námět ale mohl být trochu více rozpracován a scénář trošku svižnější. Viděno na české premiéře v Lucerně. 3*