Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (16)

plakát

Proud času (2003) 

Mám v oblibě filmy s cestováním v čase. Timeline však spadá do podprůměru svého žánru. Řekl bych že nejvěrší klad filmu sou skvělý herci, mnohdy tenkrát ještě neznámý (Butler). Čekal jsme mnohem více od toho, že se partička lidí ze současnosti dostane do středověku. Velká škoda a nevyužitý potenciál.

plakát

U2 3D (2007) (koncert) 

Nevěřil sem, že by mě koncert v kině mohl někdy takhle vtáhnout svojí atmosférou a kouzlem!!! Skvělý zážitek . U2 mě nalákaly na své koncerty a až tu jednou budou hrát nemůžu vynechat jejich show! Tohle se musí zažít na vlastní oči.

plakát

Divočáci (2007) 

Příjemná komedie s dobře vybranými herci (nevěřil sem, že Tim Allen ještě natočí něco, kde se budu bavit). Film má úžasné kouzlo a vždy se rád na něj podívám, když běží v televizi. M.C.Gainey v roli homosexualního policisty je bezkonkurenční to samé se dá říci o R.Liottovi.

plakát

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007) 

Naprosto zbytečný film s příšerným dějem a místem konání. Kdyby místo toho tvůrci radši udělali pořádnej akční biják, který by měl alespoň úroveň starých predátorů a vetřelců . Tohle dokonce ani neni lepší než jednička u který byla alespoň nějaká mytologie sice nesmyslná ale přece nějaká!

plakát

Juno (2007) 

Tento film mi bohužel vůbec nesedl ,zkoušel sem to 2x marně dokoukat ale vždy jsem u toho usnul. Dvě hvězdy dávam za skvělé herecké výkony a vůbec za výborné obsazení hlavně za postavu J.Batemana v roli Hudebního producenta. Postava Juno mi přišla místy otravná a protivná bohužel.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Velké zklamání čekal sem aspoň zajímavý děj, průběh ale při tom se dostavila jen NUDA. Dvě hvězdičky davám za famozní "požírače" všeho ke konci filmu. Pobavila me minirolička Roberta "T-Baga" Kneppera, snad vůbec poprvé sem ho viděl v kladné roli!

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Výborná komedie, která mi opravdu sedla! Dvojice Wilson a Vaught se skvěle doplňovala a třešničkou na dortu bylo výborné cameo Willa Ferrela:) Víc takovýchto komedií bych prosil! Owen dokázal, že to jde i bez Stillera

plakát

Pohádky na dobrou noc (2008) 

I přes to že sem to viděl s českým otřesným dabingem se mi to líbilo! Ve filmu je pár klasických "Sandlerovských" vtípku a opět se tu shledáme se známými Sandlerovými poskoky (Frajer s blondýnou v autě, pidlooký frajer který si se Sandlerem plácne).Nejlepší postava byl určitě Guy Pearce, který byl tak slizský hajzl až to nebylo hezký. Moc sem se těšil i na můj objev z kopaček Russela Branda bohužel díky dabingu sem si nevychutnal jeho chutný britský přízvuk. Solidní rodinná komedie spíše situovaná pro menší děti.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Forrest, Forest Gump!! Postava, která prožila tolik dobrodružství, tolik lásky a nenávisti a tolik přátel. Forrest Gump je nejlepsi snímek v 90. letech. Skvělý Tom Hanks. Je to pan herec. Celý film z něj nespustíte oči, prožíváte jeho příběhy a fandíte mu ať mu to dopadne všechno dobře. Místami je však i poměrně smutný ale vždy vám dokáže vrátit usměv na rty. Tleskám !!!

plakát

Skála (1996) 

Můj první film s Nicholasem Cagem, od začátku sem si tento snímek zamiloval, skvělé herecké výkony , místami i hodně vtipný film (hlavně pošťuchování Conneryho s "Womeckem":), celkově skála patři k mým velmi oblíbeným filmům. Herecký výběr je famozní Cage (tenkrát Nicholas ještě měl kouzlo a hrál v dobrých filmech) Connery, Harris a v menší roličce se zde objeví i Michael "Kyle Reese" Biehn. Pro mě plný počet

Ovládací panel
4 body