Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Nebesky krásný ....I love Aurelia. Forever !!! *** Pokaždý když ten film vidím, říkám si že je to asi ten nej film co znám. A přesto po každém shlédnutí se mně zdá lepší a lepší a krásnější ........ ***

Notting Hill

Notting Hill (1999)

Jedna ze dvou nejkrásnějších romantických komedií co znám !!! Naprosto úžasná a okouzlující Julia Roberts, nádherná hudba (hlavně ta písnička od Boyzone..."It's amazing how you can speak right to my heart, Without saying a word, you can light up the dark....", vynikající výkony všech herců (včetně spolubydlícího Hjůůů Granta :o)) !!! a tak bych mohl pokračovat.... zkrátka lahůdka.....

Transformers

Transformers (2007)

Briliantně vybroušený !!! Totální náhul v rámci strhujícího příběhu, kterej nenudí ani na vteřinu !!! Michael Bay je u mně nejlepší režisér poslední "pětiletky" a po famózním OSTROVĚ nám poslal lahůdku z říše nečekaných !!! Exklusivní zážitek podkreslený dokonalou hudbou Steava Jablonskyho, nadpozemskou krásou Mikaely a bezchybnými efekty !!! Trasformers jsou prostě MEGAfamózní ..... MY TOP10 !!!!

Vítězové a poražení

Vítězové a poražení (1999)

Nejlepší film ze sportovního prostředí v historii filmu, fantastický herecký koncert Al Pacina, skvělé výkony ve vedlejších rolích (pokud hraje ve filmu Al Pacino, myslím že hlavní role je jen jedna :o))), úžasná režie a našlapanej děj !!!! Co víc si přát ???

Iron Man

Iron Man (2008)

" Budu si muset rychle někde sehnat jedničku !!! " .... říkal jsem si v pátek po shlédnutí dvojky :)). Dneska jsem se konečně dostal k jedničce a říkám: " Přepište dějiny !!! " ... teda jenom sobě, protože tenhle film nabourává moji nedobytnou TOP10 a to myslím hodně vysoko !!! Slovo VELKOLEPÉ tenhle film vystihuje úplně přesně. Poutavej příběh, perfektní zpracování, skvělí herci a naprosto excellentní zábava !!!! Za celý dvě hodiny jsem ani nemrknul :)) Kloubouček dolů pánové ( a Gwyneth :)) , fantastická práce !!!! *MY TOP10*

Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu

Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (1991)

Tak tohle je fakt nářez od prvního okamžiku :o))) Vůně strachu je pro mně absolutní vrchol parodie s famózním Leslie Nielsenem coby Frankem Drebinem. I další dva díly jsou vynikající, ale tahle dvojka a půl je o kousíček překračuje. PS: Rovněž souhlasím, že nový dabing film poškozuje. Např jedna z nejlepších hlášek v něm vůbec není...." Uvědomujete si, že kvůli Vám je toto město plné pobíhajících opičáků???" - "Ano?? A není to spíš chyba voličů ???"

Hele vole, kde mám káru?

Hele vole, kde mám káru? (2000)

Převaděč spojitosti, Zoltán a zatracený lamy !! A dál ??? . A dáááál ??? A pak ještě ty krásný dvojčata. A dál ??? Je to KULT !!! Je to geniální !!! MY TOP 10 !!! A dál a dál a dál ,,,,,,,,, It´s LEGENDARY !!!! :o))

Wimbledon

Wimbledon (2004)

Nádhernej a velice, velice příjemnej a milej snímeček..... Krásná, roztomilá a sexy Kirsten, famózní Peter "Peter" Colt (.... i když, Peter by asi nevyhrál ani turnaj malé anglické vísky :o)) a pro milovníky Wimbledonského turnaje, jahod, šlehačky a šampaňského......je to útok přímo na srdce !!!

Seznamte se, Joe Black

Seznamte se, Joe Black (1998)

Pro mně naprosto nádherný a strhující film obdařený perfektní hudbou, jedinečnou atmosférou a excelentními hereckými výkony. Jak B. Pitt tak i A. Hopkins zde předvedli pro mně jeden z nejúžasnějších hereckých koncertů, jaký jsem ve filmu viděl. A ani Claire Forlani se vedle nich neztrácí :o). Vynikající příběh o lásce, smrti, pravdě a pokušení, který patří jednoznačně mezi moje NEJ a mráz po zádech mi při něm běhá pokaždé !! A že už jsem ho párkrát viděl. 6* !!!

Gauneři

Gauneři (1992)

Naprosto dokonalé !!! Famózní scénář !!!