Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (8)

Charley Boorman (herec / tvůrce)

26.02.2010

Charley Boorman narozený 23. srpna roku 1966 v Irsku, je známý spíše jako takový televizní dobrodruh než herec. V současné době je Charley štastně ženatý a má dvě dcery s ženou Olivií.Jeho otcem je filmový režisér a herec John Boorman, díky kterému se dostal k filmu už jako dítě. Poprvé to bylo ve snímku VYSVOBOZENÍ v roce 1972… (více)

Lou Ferrigno (herec)

13.02.2009

Louis Jude Ferrigno se narodil v New Yorku v části Brooklyn, do italsko-americké rodiny. Jeho otec, poručík u New Yorské police, který byl vzpěračem stejně jako Lou, byl velmi přísným na Loua i jeho matku. Ve věku 3 let prodělal Lou ušní infekci a ztratil 80 % sluchu, což mu zkomplikovalo život, protože se v následujících… (více)

Ben Chaplin (herec)

10.02.2009

Ačkoliv tomu nasvědčuje jméno Chaplin, Ben Chaplin ze slavné rodiny nepochází. Tento pseudonym si zvolil za své umělecké jméno podle jména matky. Narodil se jako Benedict John Greenwood v Londýně matce Cytnhii, která učila divadelní hru a otci Peteru Greenwoodovi, který byl inženýr a také učitel. V Británii vystudoval školu… (více)

Ricci Harnett (herec / režisér / scenárista)

02.09.2008

Ricci Harnett je britský herec měřící pouhých 168 cm, divákům nejlépe známý v roli Carltona Leache ve filmu RISE OF THE FOOTSOLDIER. (Tento film byl inspirován skutečnými událostmi a velice realisticky vykresluje vzestup fotbalového rváče. Vyskytuje se zde i relativně hodně autentických záběrů z policejních archivů).Ricci… (více)

Shawn Wayans (scenárista / herec / producent)

02.09.2008

Shawn M. Wayans se narodil 19. ledna 1971 v New Yourku sociální pracovnici Elvíre a otci Howelovi, manažeru supermarketu. Je bratrem Keenena Ivoryho, Damona, Marlona, Nadii a Kima. Jeho rodina byla členem skupiny Svědků Jehovových. Shawn vyrostl na Manhatanu poblíž Chelsea. V roce 1989 dokončil jako dobrý student humanitní… (více)

Dean Cain (herec / scenárista / producent)

02.09.2008

Dean George Cain se narodil jako Dean George Tanaka 31. července 1966 v Mount Clements v Michiganu matce Sharon Thomas, která byla také herečkou a otci, který byl mechanikem u U.S. ARMY. Rodiče se ale ještě před jeho narozením rozvedli. Rodinné jméno Tanaka pochází z Japonštiny. Deanova matka si vzala filmového režiséra… (více)

Steve Reeves (herec)

02.09.2008

Steve Reeves se narodil roku 1926 v Glasgow Montaně v USA a zemřel v roce 2000 v Escondiu Kalifornii v USA. Po nehodě na farmě v roce 1936, při které zemřel jeho otec Lester Dell Reeves, se přestěhovali do Kalifornie. Zde se Reese začal zajímat o kulturistiku. Během stuidí na střední škole trénoval v tělocvičně Eda Yaricka v… (více)

Bill Nunn (herec)

02.09.2008

Bill Nunn se narodil 20. října roku 1953 v Pittsburghu v Pensylvánii. Jeho otec William G. Nunn, Jr. byl známý novinář a redaktor v Pittsburgh Courier a také hledač talentů pro NFL (Národní liga amerického fotbalu). Nunův dědeček byl prvním africkým hráčem amerického fotbalu na George Westinghousské střední škole. Bill po… (více)

Reklama