Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (78)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Tak tohle bylo slaboučký jak potřetí louhovanej čaj ze stejnýho pytlíku.

plakát

Díra (2019) 

Holý shit co jsem to zas viděl..

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Pretty good and at the same time FOKIN' DIABOLICAL.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Tenhle film nejde dokoukat. Moje slečna to chtěla vypnout po 30 minutách, protože to nemělo ani příběh, ani romantickou atmosféru. Jedna hvězdička za oskarový song a Black eyes od Coopera.

plakát

Ach, Lucy! (2017) 

Film který začíná na komediální vlně a končí v existenciálních depresích.

plakát

Neranditelní (2014) (seriál) 

Nejlepší (americký) sitcom. Hlavními představitely jsou stand-up komici a ne špatní herci, jak to bývá všude jinde.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

První hodina filmu je strašně nezáživná, považuji ji za odpad. Jedna hvězda za Yena a Whitakera. Když je hlavní postava nejslabším článkem filmu, tak je to špatně. Nelogičností a retardovaných situací přehršel. Prosím méně žen v akčních filmech. Jestli povstalci zachází s každým zajatcem tak, že si ho přivedou do operační místnosti, seznámí s fungováním, vyzradí mu celou situaci a nezapomenou ani vylíčit svůj plán, pak ho někam odešlou v podstatě bez většího ozbrojeného doprovodu a abych nezapomněl - vězně (zajatce) ozbrojí... tak to mi je upřímně líto, že se jim celá akce povedla a kdy jsem pochyboval o Temné straně síly. Banda rebelskejch retardů to je.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Když jsem se jako obvykle před půlnocí rozmýšlel, který film zkouknu, tak jsem měl na výběr tři. Všechny měli stopáž přes dvě a půl hodiny. Neochotně jsem přijal fakt, že půjdu spát až s ránem a píchnul jsem tam příběh B.B. Netušil jsem, co za výborný snímek mě čeká. Viděl jsem snad všechny akční filmy na světe. Originální i vykradené, dobré i strašné... Filmy, které si člověk zapamatuje do života, jsou ale téměř vždy dramata. Já hodnotím 95%, jeden z nejlepších filmů co jsem viděl. Člověk by nečekal jak smutné bude vidět někoho mládnout s růst do síly.